Devlet Personel Başkanlığı tarafından yapılmış olan duyuruya göre, İstanbul Kadıköy Belediyesi bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak üzere 1 kişilik boş kadro ile sözleşmeli olarak personel alımı gerçekleştirecek. İstanbul Kadıköy Belediyesi 5393 sayılı Belediye Kanunun 49. maddesi uyarınca tam zamanlı sözleşmeli olarak Üniversitelerin Tarih Bölümlerinden mezun olmak şartı ile 1 adet Eğitmen alımı yapacak. Buna göre başvuru şartlarını taşıyan ve başvurusunu yapmış olan adaylara İstanbul Kadıköy Belediyesi tarafından sözlü sınav yapılacaktır.

BAŞVURU ŞARTLARI:

İstanbul Kadıköy Belediyesi personel alım ilanına başvuruda bulunacak olan adaylar, görevini devamlı yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık durumu olmamak, 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşıyor olmak, herhangi bir başka kurumda sözleşmeli olarak çalışmıyor olmak, en az 5 yıl öğretmenlik tecrübesi olmak ve bunu belgelemek, Pedagojik Formasyona sahip olmak ve İstanbul Kadıköy ilçesinde ikamet ediyor olmak şartları aranacaktır.

BAŞVURULAR:

Adaylar başvurularını en geç 25 Ağustos 2017 tarihi saat 16:00 a kadar yapmaları gerekmektedir. Başvurular, Kadıköy Belediye Başkanlığı İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğüne şahsen, posta ve e-posta ile yapılan müracaatlar kabul edilecektir. İlanın tam metnine ulaşmak isteyen adaylar Buraya Tıklayarak ilanı inceleyebilirler.

Editör: TE Bilisim