Isparta Belediyesi İş İlanları 2016
Ülkemizin Akdeniz Bölgesinde yer alan Isparta artan nüfusu ile gün geçtikçe kendini geliştirirken Belediyenin yapmış olduğu çalışmalar da hızını kaybetmemektedir. Isparta Belediyesi giderek kalabalıklaşırken büyük sorunlardan biri trafik olmuştur. Sokak aralarında ve ya caddeler de park edilmiş halde duran araçlar trafiği zorlaştırarak bireylere zor anlar yaşatmaktadır. Belediye ise bu sorunlara çözümler bulmak için yaptığı projeleri çalışanları ile hayata geçirmeyi hedeflemiştir.
Yapılan otopark projesiyle yolların açılması sağlanmış olup trafik biraz olsun açılarak rahatlama sağlanmıştır. Halktan istenilen ise duyarlı davranılarak yapılan otoparkları dikkate almalıdır. Isparta Belediyesi alt yapı sorunlarını da ele alarak yollara asfaltlar yaparak koşulların seviyesini giderek yükselmektedir. Isparta Belediyesi tüm bunları yaparken çalışanları vatandaşlara hizmet vererek mağduriyetlerini zaman içerisinde çözümlemeye çabalamışlardır. Belediye içerisinde çalışanlar birer ekip halini alarak birlikte çalışmalarını gerçekleştirip en kısa zaman da tamamlanmalarını sağlamaktadır. Belediye hizmetlerini halka sunarken zaman zaman işçi alımlarını gerçekleştirmektedir. Duyurular yapılmadan toplantı yapılarak Belediye içerisinde eksiklik olup olmadığı ve ya hangi konumda çalışana ihtiyaç olduğu belirlenerek iş ilanları duyurularak halkı Isparta Belediyesin de hizmet vermek üzere davetler de bulunmaktadır. Isparta Belediyesi İş İlanlarını gerçekleştiriken internet sitelerinden ilanlarını koyarak elemanların kontenjan sayılarını belirtip başvuru forumlarını doldurmaları istenir. Doldurulan başvuru forumları insan kaynaklarında değerlendirilerek uygun görülen işçi Belediye çalışanı olarak seçilir.
Isparta Belediyesinde güler yüzlü ekibe dahil olmak ve hizmetlerinizi sergilemek istiyorsanız güncel yayınlardan takibinizi gerçekleştirerek başvurunuzu yapabiilirsiniz. Devamlı , geçici, mevsimsel ve ya sözleşmeli ilanlarla karşı karşıya gelebilir işsizlik derdinden kurtularak bütçenize gelir kazandırabilirsiniz. Bu sayede kalkınma düzeyi de artış gösterek alınan işçiler ile işsizlik sıkıntısından yavaş yavaş kurtulmuş sayılırken hizmetlerinizi esirgemeler kendinizi geliştirebilir Belediye de çalışmalarına devam ederek ihtiyaçlarınızı daha kolay karşılayabilirsiniz.
Editör: TE Bilisim