İŞKUR ( Türkiye İş Kurumu ) devamlı olarak belediye personeli alımı için yeni ilanlar yayımlıyorlar. Bu haberimizde sizlere son olarak yayımlanan belediye personel alım ilanları hakkında detaylı bilgiler vereceğiz. Bu bağlam da İŞKUR üzerinde toplamda 34 farklı belediye için personel alım ilanı yayımlandı. Yayımlanan ilanlara göre farklı pozisyonlarda alım yapılacak ve adayların başvuru yapabilmeleri için belirtilen başvuru şartlarını taşımaları gerekmektedir.

HANGİ BELEDİYELER ALIM YAPACAK?

Türkiye İş Kurumu üzerinde farklı 34 belediye için personel alımı ilanı yayımlandı. Yayımlanan ilanlara göre, Tekirdağ'da 4 Belediye, Niğde, Muğla'da 2 Belediye, Kütahya'da 2 Belediye, Konya'da 2 Belediye, Kırıkkale'de 3 Belediye, İzmir'de 2 Belediye, İstanbul Sarbel Belediyesi, Gaziantep Belyön Belediyesi, Çanakkale Ayvacık Belediyesi, Bursa İnegöl Belediyesi, Burdur Bucak Belediyesi, Balıkesir Bigadiç Belediyesi, Aydın'da 4 Belediye, Antalya'da 2 Belediye, Ankara'da 2 Belediye, Aksaray Ortaköy Belediyesi ve Ağrı'da 2 belediye olmak üzere toplamda farklı 34 belediye işçi personel alımı gerçekleştirecek.

HANGİ POZİSYONLARDA ALIM YAPILIYOR?

Yayımlanan bu 34 farklı belediye bünyesine binlerce personel alımı yapacak, Buna göre, Şoför, Büro Personeli, Yardımcı Personel, Büro İşçisi, Hizmetli, Sağlık Personeli, Öğretmen, Eğitimci, Halkla İlişliler personeli, Uzman Personel, İnsan Kaynakları gibi pozisyonlarda belediye personelleri alınmaktadır.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Söz konusu olan belediyeler adaylardan bazı nitelikler aramakta ve adayların bu nitelikleri taşımaları durumunda başvuruları kabul edilecektir. Bu bağlamda adaylardan, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Sağlık açısından görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak ve bunu sağlık raporu ile belgelemek, 18 yaşını tamamlamış ve belediye tarafından belirtilen yaş sınırında olmak, Askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak gibi nitelikler aranmaktadır.

NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Söz konusu bu belediyelere başvuru yapacak adaylar başvurularını Türkiye İş Kurumu üzerinde bulunan ilanların metinlerinde bulunan bilgiler doğrultusunda başvurularını ilgili belediyelere gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Buna göre, söz konusu ilanlara ulaşmak isteyen adaylar aşağıdaki bağlantı yardımı ile ilgili ilanlara ulaşabilir ve ilanların tam metinlerine ulaşabilirler.

BELEDİYE İLANLARINI TAKİP ETME:

İşin Olsa ekibi olarak devamlı olarak İŞKUR üzeirnde yayımlanan belediye ilanlarını takip ediyor ve sizlere sunmaktayız. Sizler de belediye personel alımı ilanlarını takip edebilmek için İŞİN OLSA Mobil uygulamasını telefonunuza tamamen ücretsiz olarak indirerek yayımlanan ilanları telefonunuza bildirim olarak alabilirsiniz.

İşin Olsa Android Uygulamasını indirmek için Buraya Tıklayınız.

İşin Olsa İOS uygulamasını indirmek için Buraya Tıklayınız.

İlanın Tam Metni

Editör: TE Bilisim