Hakkari Belediyesi İş İlanları 2016
 
Adını sıkça duyduğumuz Hakkari'yi, birçoğumuz terör olaylarından dolayı bilmekteyiz. Özellikle son zamanlarda meydana gelmiş olan bölgesel terör olayları bu bölgede sıkça olmuştur. Güvenlik önlemlerinin alınmasının ardından kaos ortamına son verilerek, Hakkari'nin eski günlerine dönmesi için çalışmalar başlatmış olan Hakkari Belediyesi, hizmetlerini artırıp modern bir Hakkari için kolları sıvamış durumdadır.
 
Hakkari Belediyesi'nin düzenlemek istediği noktalar arasında öncelikli olarak asfalt, kaldırım ve de zarar gören binaların onarım çalışmaları yer almaktadır. Bunun için harekete geçen belediye personelleri, ilk olarak şehir merkezinde yer alan kaldırımların bakım ve onarım çalışmalarına yöneldi. Bunun yanı sıra kent merkezinde yer alan Sülük Gölü'nün temizlenmesi projesiyle de halkın şikayette bulunduğu kötü kokular ortadan kaldırılmış olacak. Yapılmak istenen projelerin sayısının fazla olmasından dolayı belediye çalışanları her projeye yeterli vakiti ayıramıyor ya da bu projelerin uygulanma süreleri gecikiyordu. Bu sorunu ortadan kaldırmak isteyen Hakkari Belediyesi iş ilanları yayınlayarak kadrosunu genişletmeyi düşünüyor. Böylece daha çok personelle daha hızlı bir şekilde mutlu sona ulaşılacağı düşünülmektedir.
 
Yapılacak olan personel alımlarının hangi kadrolara yönelik yapılacağı ise herkes tarafından tam bir merak konusudur. Çünkü; halkın içerisinde birçok insan işsizlik problemi çekmekte ve en büyük iş beklentileri de Hakkari Belediyesi'ndendir. Yapılması muhtemel olan kadrolara bakarsak karşımıza işçi, şoför, zabıta memuru, memur ve iş makinalarını sürmeye yetkisi olan operatör şoförler çıkacaktır. Bunların yanı sıra kış aylarının gelmesiyle beraber kapanan köy yollarını açılması adına belediyeye bağlı olarak faaliyetlerini sürdüren şirketler süreli olarak işçi alımları yapacak. Yol açma çalışmalarında görev alacak bu kişiler ise başvurularını bu şirketlere yapacaktır. İlanlarla ilgili tüm detayları ise ilerleyen günlerde resmi gazeteden ve belediyenin internet sitesinden öğrenebiliriz.
Editör: TE Bilisim