Belediye başkanlıkları bünyelerinde ki açık pozisyonlar için geçici ve daimi olmak üzere personel alımı gerçekleştirmeye devam ediyor. İŞKUR aracılığı ile yayımlanan ilanlar da geçtiğimiz hafta Gümüşhane Yeşilbük Belediye Başkanlığı beden işçisi pozisyonu için 6 geçici personel alımı yapacağını duyurmuştu.

Gümüşhane Yeşilbük Belediye Başkanlığının hazırladığı ilana göre beden işçisi pozisyonuna alınacak olan adayların 26 Nisan 21017 tarihine kadar müracaatlarını gerçekleştirmesi gerekmektedir. Peki adaylar nasıl müracaat edebilir ve Gümüşhane Yeşilbük Belediye Başkanlığı personel alımı detayları nedir?

DETAYLAR

Alım Yapacak Belediye: Gümüşhane Yeşilbük Belediye Başkanlığı
Alınacak Personel Sayısı: 6
Kamu Kurumu / Geçici Personel
En Az - En Fazla Mezuniyet: İlköğretim

HANGİ POZİSYONA ALIM YAPILACAK


Gümüşhane Yeşilbük Belediye Başkanlığı 6 geçici personel alımı yapıyor peki alınacak olan personeller hangi pozisyonda görev yapacak. İŞKUR tarafından yayımlanan duyuru da pozisyon hakkında net bir bilgi verilmedi ancak aday beden işçisi pozisyonunda çalışacak.

NASIL BAŞVURU YAPILIR

Gümüşhane Yeşilbük Belediye Başkanlığının alım yapacağı 6 geçici beden işçisi pozisyonuna adaylar nasıl başvuru yapabilir? Buna göre adayların Gümüşhane ili İŞKUR şube ve müracaat merkezlerine başvuru yapmak için gitmesi gerekmekte ya da aşağıda ki link aracılığı ile adayların gerekli müracaatları gerçekleştirmesi gerekmektedir.

https://goo.gl/UMkB42
DİĞER BELEDİYE PERSONEL İLANLARI İÇİN TIKLAYINIZ
Editör: TE Bilisim