Belediye Başkanlıkları açık pozisyonlar için personel alımları gerçekleştirmeye devam ediyor. Buna göre belediye başkanlıkları tarafından hazırlanan personel alım ilanları İŞKUR üzerinden kamuoyuna duyurulmakta ve müracaatlar kabul edilmektedir.

Gümüşhane Yeşilbük Belediye Başkanlığı tarafından hazırlanan geçici personel alım ilanı İŞKUR üzerinden kamuoyuna duyuruldu. Buna göre Gümüşhane Yeşilbük Belediye Başkanlığı kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere kamuya 6 geçici personel alımı gerçekleştirecek. Peki kimler müracaat edebilir ve detaylar nedir?

DETAYLAR

Alım Yapacak Belediye: Gümüşhane Yeşilbük Belediye Başkanlığı
Alınacak Personel Sayısı: 6
Alınacak Pozisyon: Beden İşçisi
Kamu Kurumu / Geçici İşçi
Son Başvuru: 26 Nisan 2017

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR


İŞKUR üzerinden yayımlanan ilan da Gümüşhane Yeşilbük Belediye Başkanlığının geçici 6 personel alımı yapacağı öğrenildi. Peki kimler müracaat edebilir. Buna göre her hangi bir sertifika ya da şart aranmamakta olup adayların ilköğretim mezunu olması gerekmektedir. Beden işçisi pozisyonuna ilişkin İŞKUR'dan detaylı bilgi verilmedi.

NASIL BAŞVURU YAPILIR

Gümüşhane Yeşilbük Belediye Başkanlığı kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere 6 geçici personel alımı yapıyor. Peki ilana nasıl başvuru yapılır. Buna göre adaylar Gümüşhane ili İŞKUR şube ve müracaat merkezlerinden ya da aşağıda ki link aracılığı ile başvuru yapması gerekmektedir. Adayların dikkat edeceği tek husus ise başvuru süresinin 26 nisan 2017 tarihine kadar olmasıdır.

https://goo.gl/p9rr4j
TÜM BELEDİYE İŞ İLANLARI İÇİN TIKLAYINIZ