Giresun Yavuzkemal Belediyesi 18 Kasım 2017 tarihli yapmış olduğu duyurusuna göre, bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak amaçlı personel alım ilanı yayımladı. Buna göre Giresun Yavuzkemal Belediyesi bünyesine 1 kişilik boş kadro ile Sözleşmeli olarak Tekniker alımı gerçekleşitrecek. Ayrıca yayımlanan ilanda adaylardan Kamu Personeli Seçme Sınavı şartı yer almamamktadır. Adaylar tam zamanlı olarak çalışacak olup, bu kadroya yerleşebilmeleri için Yapılacak sözlü sınavdan başarılı olmaları gerekmektedir.

ADAYLARDAN ARANACAK GENEL ŞARTLAR:

Giresun Yavuzkemal Belediyesi alım yapacağı tekniker adayından, 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, Sağlık açısından görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık peoblemi olmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Giresun il sınırları içerisinde ikamet ediyor olmak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Mesleğinde deneyimi olmak, en az 1 yılllık harita teknikerliği bölümünü bitirmiş olmak ve NET CAT programı sertifikası olmak şartları aranacak.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar, başvurularına başlayabilir ve en geç 20 Kasım 2017 tarihine kadar saat 16:00a kadar başvurularını yapmaları gerekmektedir. Başvurular, Giresun Yavuzkemal Belediyesi Yazı işleri müdürlüğüne şahsen yapılacaktır. Bunun dışındai elektronik ortamdai posta yolu ile veya diğer yollar ile yapılan başvurular geçersiz sayılacaktır. İlanın tam metni için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim