Giresun Belediyesi Personel Eleman Alımları 2016
Giresun Karadeniz Bölgesinde bulunan ormanların göz alabildiğinde uzanan yolların da doğal güzellikler ile karşı karşıya gelirken, sanayi ürünler ile gün geçtikçe kendini yenilerken modern bir görünüme kavuşmaktadır. Şehri gün geçtikçe modern görünüme kavuşturan Giresun Belediyesi hizmetlerini hiç bir zaman halka sunmaktan esirgememiştir.
Giresun Belediyesinde çalışan güler yüzlü, samimi insanlarla yapılan projeler gerçeğe dönüştürülerek alan yeşillendirme ve ya çiçekler dikme, ışıklandırma, alt yapı sorunları çözme gibi bir çok güzellik ve faydalı olabilecek kolaylıklar yaratmaktadırlar. Giresun Belediyesi çalışmalarına hızla devam ederken aksaklıkların oluşması için elinden gelen özeni göstermektedir. Yeni açılan bir kısım da eleman alımlarını gerçekleştirerek boş kalmaması ve eksiklik olmaması için alımlarda bulunmaktadır. Giresun Belediyesi Personel Eleman Alımlarını gerçekleştirirken resmi internet sitelerden ve Belediye binasında ilan kısmından duyurularını yapmaktadır. Kaç eleman alınacağını ve ya hangi konumda eksiklik olduğunu da belirterek kontenjan sayılarını da yazmaktadır. Belediye de çalışmak istiyor ve halka hizmet etmek için kendinizi hazır hissediyorsanız internet sitelerinden gerekli bilgileri okuyarak başvuru forumunuzu doldurup ilk adımınızı atabilirsiniz. Giresun Belediyesi öncelikle kendi içinde aldığı karaları yansıtmaktadır. Yılın her döneminde personel alımlarını yapan ve bu devamlılığı sürdüren Giresun Belediyesi memur personel alımlarını da aynı şekilde duyurmaktadır. Sözleşmeli ve ya memur eleman alımları da ihtiyaç olduğu vakitlerde yapılacak ilanları Belediye binalarından ve internet sitelerinden yayınlanacaktır.
Yaşayanlara daha hizmet verme amacını güden Giresun Belediyesi kalkınmasını güçlendirerek işsizlik oranını en aza indirmeyi istemektedir. Personel alımlarından halkın da sevineceği gibi hizmet etmek isteyen insan sayıları da saptanacaktır. Giresun Belediyesinde çalışmalara başlamak isteyen bireyler güncel yazıları takip ederek tetikte olmanız da fayda var.
Editör: TE Bilisim