Türkiye'nin dört bir bölgesinde faaliyetlerine devam etmekte olan belediye başkanlıkları kendi bünyelerinde görev yapmak üzere daimi kamu personeli alımları gerçekleştirmekte olup belediye başkanlıklarının memur ve personel alımı ilanları belediye tarafından hazırlanmakta olup kamuoyuna duyurulması için Türkiye İş Kurumuna gönderilmektedir.

Türkiye İş Kurumu aracılığı ile yayımlanan ilanlara bakıldığında Gebeceler Belediye Başkanlığının en az ilkokul mezunu 6 daimi personel alımı yaptığı görülmektedir. Peki Afyon Gebeceler Belediye Başkanlığı hangi pozisyonlar için daimi personel alımı yapıyor, ilgili kamu personeli alımı ilanına kimler nasıl başvuru yapabilir.

İLAN DETAYLARI NEDİR?

Afyon Gebeceler Belediye Başkanlığı tarafından yayımlanmış olan ilanlara bakıldığında 6 daimi kamu personeli alımının yapıldığı görülmektedir. Peki Afyon Gebeceler Belediye Başkanlığı memur alımı detayları nedir? Buna göre ilan Afyon Gebeceler Belediye Başkanlığı tarafından hazırlanmış olup alınacak olan adaylar beden işçisi temizlik pozisyonunda istihdam edecektir. Peki aranacak şartlar nedir?

ARANACAK ŞARTLAR ve BAŞVURU BİLGİLERİ

Afyon Gebeceler Belediye Başkanlığı tarafından yayımlanan ilana göre 6 daimi beden işçisi temizlik kamu personeli alımı yapıldığı görülmektedir. Peki aranacak şartlar ve başvuru bilgileri nedir? Adayların 1-) Çevre Koruma Belgesi (Tehlikeli ve Çok Tehlikeli İşlerde Her Türlü Çöp ve Atık Maddelerle İlgili İşler) (M.E.B. onaylı) 2-) İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi Katılım Belgesi 3-) Bitki Koruma Ürünü Uygulama Belgesi (Tarım Bakanlığı Onaylı) 4-) Tehlikeli ve Çok Tehlikeli İşlerde Karayolu Yapım, Bakım ve Onarım İşleri Belgesi (M.E.B. onaylı) 5-) Tehlikeli ve Çok Tehlikeli İşlerde Elle Taşıma Belgesi (M.E.B. Onaylı) 6-) Tehlikeli ve Çok Tehlikeli İşlerde Taşocağı Kırma-Eleme Tesis Operatörlüğü ve Bakımcılığı Belgesi (M.E.B. onaylı) 7-) Hijyen Eğitimi Belgesine sahip olmak şartlarını taşıması, en az ilkokul ve en fazla lise mezunu olması gerekmekte olup başvurular İŞKUR merkezlerinden ya da (https://goo.gl/GyeHiF) linkinin kopyalanarak tarayıcı adres çubuğuna yapıştırılması ile gelen başvuru sayfası aracılığı ile yapılmaktadır.