Yeni Eğitim ve Öğretim döneminin başlamasıyla birlikte, Belediye personeli alım ilanları da, belediyeler tarafından yayınlandı. Toplamda 9 belediyenin yüzlerce personel alım ilanı yayınlanmasıyla birlikte, belirtilen şartları yerine getiren adayların başvuru yapabileceğiniz istihdam alanları da arttırılmış oldu.

Hangi Belediyeler Alım Yapıyor?

Toplamda 9 farklı belediye, çeşitli pozisyonlarda çalıştırmak için personel alımları gerçekleştiriyor. İŞKUR üzerinden ilan yayınlayan belediyeler; Ağrı Taşlıçay Belediyesi, Çanakkale Ayvacık Belediyesi, Düzce Yığılca Belediyesi, Edirne Keşan Belediyesi, İzmir Bornova Belediyesi, İzmir Tire Belediyesi, Karabük Belediyesi, Antalya Akseki Belediyesi ve Balıkesir Gönen Belediyesi olarak açıklandı.

Hangi Pozisyonlara Alım Yapılıyor?

Farklı 9 belediyenin yayınladığı ilanlarda, birçok farklı pozisyon yer almaktadır. Yoğunlukla temizlik ve büro personeli olarak alımların yapılacağı alımlara başvurular ise; İŞKUR üzerinden yapılmaktadır. İlanların İŞKUR üzerinden yayınlanmasının ardından, başvuru yapabilmekte mümkün hale geldi.

Başvurular Şartları Neler?

Yayınlanan ilanlara başvuru yapabilmek için, sağlamanız gereken şartlar bulunmaktadır. Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak, 18 yaşından büyük olmak, görevin gerektirdiği uzmanlık belgelerine sahip olmak, Kamu Hak ve Hizmetlerinden mahrum olmamak, en az ilkokul mezunu olmak ve sağlık konusunda probleme sahip olamamak gibi şartların yanı sıra; her ilanda farklı ve özel şartlarda yer almaktadır.

Başvuru Nereden Yapabilirim?

Başvuru yapabilmek için, İŞKUR üzerinde iş arama statüsünün aktif olması gerekmektedir. Başvurularınızı İŞKUR e-şube ve İŞKUR bürolarından gerçekleştirebilirsiniz.

Editör: TE Bilisim