Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Devlet Personel başkanlığı tarafından 22 Şubat 2017 tarihli yaptığı duyuruna göre bünyesinde bulunan personel eksikliğini temin etmek amacı ile Eskü Hükümlü personel alımı gerçekleştirecek. Başvuru yapacak adayların Lise ve Dengi okul mezunu olmaları ilk şarttır. Eskişehir Büyükşehir Belediyesi toplamda 3 kişilik boş kontenjan ile Geçici süreli olarak çalışacak 3 işçi personel alımı yapıyor. Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Sınav komusyonu tarafından yapılacak sözlü ve mülakat şeklinde işlemler uygulanacaktır. 

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi başvurularını Türkiye İş Kurumu resmi internet sitesinden alacaktır. Adayların bulundukları ilin İş Kurumu Müdürlüğü wep sayfasını takip etmeleri gerekmektedir. Yayaınlanacak ilan ile başvuru yapabilirler. Ayrıca adaylardan yukarıda da belirttiğimiz gibi lise mezunu veya dengi okul mezunu olmaları gerekmektedir. 

Bu doğrultuda; ​
  • Eski Hükümlü Geçici işçi pozisyonu için gerekli sınav ve mülakat işlemleri, Eskişehir Büyükşehir Belediyemiz Sınav Komisyonu tarafından yapılacaktır.
  •  Alımlara müracaat etmek isteyenlerin ikamet ettikleri ilin İş Kurumu Müdürlüğü Wep sayfasında yayımlanan ilanları takip etmesi gerekmektedir.

 
Editör: TE Bilisim