Geçtiğimiz hafta Erzurum İspir Belediye Başkanlığı tarafından hazırlanan geçici personel alım ilanı İŞKUR üzerinden kamuoyuna duyuruldu ve 21 kişilik personel alımı ilanı başvuru süreci başladı. Adaylar İŞKUR üzerinden müracaatlarını sürdürüyor.

Erzurum İspir Belediye Başkanlığı tarafından hazırlanan ilan İŞKUR üzerinden kamuoyuna duyuruldu ve müracaatlar devam ederken başvuru yapmak siteyen adayarın 13 Nisan 2017 tarihine kadar gerekli başvurularını yapması gerekmektedir. Peki hangi pozisyonlar için alım yapılıyor. Detaylar nedir?

DETAYLAR

Alım Yapacak Kuruluş: Erzurum İspir Belediye Başkanlığı
Alınacak Personel Sayısı: 21
Müracaat Muatap: İŞKUR
Son Başvuru: 13 Nisan 2017
En Az Mezuniyet: İlköğretim

HANGİ POZİSYONLAR İÇİN ALIM YAPILACAK


Erzurum İspir Belediye Başkanlığı kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere geçici süreli çalışacak toplam 21 kişilik personel alımı gerçekleştiriyor. Peki alınacak personel hangi pozisyonda çalışacak.

Yayımlanan ilana göre alınacak olan personel kesme çiçek yetiştiricisi pozisyonunda çalışacak olup adayın Milli Eğitim Bakanlığı tarafından onaylı kesme çiçek yetiştiriciliği sertifikasına sahip olması gerekmektedir.

BAŞVURULAR

Erzurum İspir Belediye Başkanlığının kesme çiçek yetiştiriciliği pozisyonuna başvuru yapacak olan adayların Erzurum İŞKUR şube ve müracaat merkezlerinden ya da aşağıda ki link üzerinden 13 Nisan 2017 tarihine kadar gerekli başvurularını gerçekleştirmesi gerekmektedir.

https://goo.gl/gBpxBY

TÜM BELEDİYE PERSONEL ALIMI İLANLARI İÇİN TIKLAYINIZ
Editör: TE Bilisim