Erzurum Büyükşehir Belediyesi Personel Eleman Alımları 2016
Erzurum Doğu Anadolu Bölgesinde bulunan konumu ile ticaret merkezi haline dönüşen ve gün geçtikçe gelişmişlik düzeyini artırmayı sağlayan bit ilimizdir. Kalabalık nüfusu ile halka hizmetleri en iyi seviye de sunmayı amaçlarken işsizlik sorunu Erzurum halkını da üzmektedir. Erzurum Büyükşehir Belediyesi unvanına sahip olduğunda projelerini gerçekleştirmek için daha kalabalık bir çalışan kadrosuna ihtiyaç duymuştur.
Böylelikle halkı mağduriyet durumundan biraz olsun kurtararak her yıl ihtiyacı olduğu dönemlerde Büyükşehir Belediyesi alımlarını yapmaktadır. Erzurum Büyükşehir Belediyesi Personel Eleman Alımlarını internet sitelerinde duyuyarak bilgilendirmelerini yapmaktadır. Kentsel dönüşüm için çabalayan Büyükşehir Belediyesi çalışmalarını hızla sürdürmek ve aksaklıkların ortadan kalkmasını sağlamak için eleman alımlarını yapmaktadır. Yılın belli dönemlerinde internet sitelerinden yapılan duyurular ya da Büyükşehir Belediyesi binasında ilan edilen yazılardan gerekli bilgilere ulaşarak güler yüzlü Büyükşehir Belediyesi kadrosuna katılımınızı gerçekleştirebilirsiniz. Oluşan alt yapı sorunları çözerek hizmetlerini halka sunan Erzurum Büyükşehir Belediyesi yaşayanlarına kolaylıklar sağlayarak yaşam standartlarını modernleştirmeye doğru adımlarını atmaktadır. Ayrıca Erzurum Büyükşehir Belediyesinin spora verdiği önem de ayrı bir boyut kazandırırken Palandöken Dağını da ziyaretçilerine sunarak kalkınmalarını güçlendirmektedirler. Büyükşehir Belediyesi gerçekleştirdiği alımlar ile Doğu Anadolu Bölgesinin en gelişmiş şehri olması için çaba gösterirken işe yeni giren personeller hizmetlerini sergilemekten hiç çekinmeyip halkı için gereken kolaylıkları sağlayacaktır. Eleman alımlarını zaman zaman takip ederek hangi konumda kaç kişilik eksik olduğunu görebilir kendinize uygun gördüğünüz pozisyonda başvurunuzu yapabilirsiniz.
Gerek sözleşmeli gerekse memur alımlarını gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi halkını mağduriyetten kurtararak işsizlik oranlarını en aza indirgemeye çalışmıştır. Kışın kar yağışlarından kaynaklanan kapanan yolları açarak alımları kar timlerini gerçekleştirecek elemanlardan da yapabilir ulaşımı akıcı bir hale dönüştürerek hizmetlerini sergilemeyi başarmaktadırlar.
Editör: TE Bilisim