Erzurum Büyükşehir Belediyesi İş İlanları 2016 


Erzurum halkı gelenek ve göreneklerine bağlılığı ile bilinirken hala örf ve adetlerini sürdürmektedir. Doğu Anadolu Bölgesinde Büyükşehir unvanına sahip olan Erzurum modern çağa ayak uydurarak her geçen gün kendini yenilemektedir. Çalışanları ile uyum içinde hareket ederek hizmetlerin aksaklıklar oluşmaması için ellerinden gelen çabayı göstermektedirler.

Erzurum Büyükşehir Belediyesinin spora verdiği önem ise apayrıdır. Bulunan Palandöken Dağı ile kayak sporlarını yapabilmek için oldukça elverişli bir mekan haline dönüştürülmüştür. Yapılan yatırımlarla konuklarını daha iyi ağırlayarak hizmetlerini en iyi şekilde yapmak birinci sıradadır. Kalkınmalarını bu yönde değerlendirerek işsiz kesimden oluşan kişiler başvuruları doğrultusunda işe alınmıştır. Erzurum Büyükşehir Belediyesi İş İlanlarına ulaşmak hiçte zor bir görev değildir. Yapmanın gereken Erzurum Büyükşehir Belediyesinin resmi internet sitesine girerek gerekli bilgilere ulaşabilir iş ilanları ile karşılaşabilirsiniz. Aynı zaman da Büyükşehir Belediyesi binasına da giderek yardımcı olmalarını rica edebilir gereken bilgilere oradan da ulaşabilirsiniz. Kontenjan sayıları da belirtilerek hangi konumdan ne kadar işçi alınacağı bildirilmektedir. Sert geçen bir kış yaşayan Erzurum halkı yapanan yollardan da şikayetçi olurken Büyükşehir Belediyesi gerekli hizmetlerini sunarak başta eksik çalışanı varsa o kadroları doldurarak ekiplerini kapanan yollara göndermektedir. Böylelikle işçi alımları bu yönlerde de gerçekleşebilir ve ilanlarda belirtilir. İş ilanlarının bulunduğu siteye girerek başvuru forumunuzu doldarak gönderinizi yollayabilirsiniz.

Erzurum halkının kentsel dönüşüm çalışmalarına ortak olarak kenti yeniden yaratabilir peyzaj çalışmalarını da gerçekleştirebilir kentin görünümünü daha farklı yansıtabilirsiniz. Büyükşehir Belediyesine katılmak istiyor hizmetlerinizi halka sunmaktan esirgemiyorsanız iş ilanlarının bulunduğu siteye giriş yaparak boş konumda olan pozisyonu kendinize uygun görerek ekibin içerisinde kendinizi görebilirsiniz. Hizmet seviyenizdeki yükseliş kenti de yükseltecek daha iyi bir konuma getirecektir.

Editör: TE Bilisim