Erdek Belediyesi Devlet Personel Başkanlığı tarafından yapmış olduğu duyurusuna göre bünyesinde bulunan personel eksikliğini gidermek amaçlı farklı pozisyonlarda sözleşmeli olarak personel alımı yapacak. Erdek Belediyesi boş kadrolarda bulunan 3 kişilik kadrosu ile 1 Mühendis, 1 Ekonomist ve 1 Teknisyen alımı gerçekleştirecek. Adaylar başvuru şartlarını taşımaları dahilinde 12 Mayıs 2017 tarihinde saat 14:00 da sözlü sınav yapacaktır.

ADAYLARDAN SINAV İÇİN BAŞVURU ŞARTLARI:

Erdek Belediyesi bünyesine alacağı sözleşmeli personel adaylarından, 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımaları, her kadro için üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun olmuş olmak, Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek olan herhangi bir sağlık durumu söz konusu olmamak, herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak ve Türkiye sınırları içerisinde ikamet ediyor olmak şartları aranacaktır. 

Bu başvuru şartlarını taşıyan adaylar, 05 Mayıs 2017 tarihi ile 11 Mayıs 2017 tarihleri arasında başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular, son başvuru günü itibari ile en geç saat 17:00 a kadar Erdek Belediyesi İş Müdürlüğüne şahsen başvuru yapmaları gerekmektedir. Ayrıca başvurular sadece şahsen yapılancak olup, Posta yolu ile veya e-mail yolu ile yapılan başvurular hiçbir şekilde kabul edilmeyecektir. İlanın tam metni için https://goo.gl/F4TZQE Bağlantısını kullanabilirsiniz.
Editör: TE Bilisim