Türkiye'nin dört bir yanında bulunan il, ilçe ve belde belediyeleri bünyesinde binlerce belediye çalışanı görev yapmakta olup yeni ilanlar belediyeler tarafından hazırlanarak ilan edilmesi için Türkiye İş Kurumu İŞKUR'a gönderilmektedir. İşin Olsa ekibi olarak tüm belediyelerin ilanlarını topladık. Buna göre 15 farklı belediye başkanlığı en az ilkokul mezunu 59 belediye çalışanı alımı yapıyor. Peki hangi belediyeler alım yapıyor?

ALIM YAPAN BELEDİYELER HANGİLERİDİR?

Türkiye İş Kurumu İŞKUR'un resmi internet sitesinde yayımlanan belediye ilanlarına bakıldığında Ayvacık Belediye Başkanlığı, Armutlu Belediye Başkanlığı, Koru Belediye Başkanlığı, Kavaklıdere Belediye Başkanlığı, Lüleburgaz Belediye Başkanlığı, Gelibolu Belediye Başkanlığı, Gölpazarı Belediye Başkanlığı, Kırka Belediye Başkanlığı, Ağrı Belediye Başkanlığı, Gümüşgöze Belediye Başkanlığı, Taşova Belediye Başkanlığı, Yaylabaşı Belediye Başkanlığı, Çamlıdere Belediye Başkanlığı, Yeşilçiftlik Belediye Başkanlığı ve Akçakale Belediye Başkanlığının çalışan alımı yaptığı görülmektedir. Peki pozisyonlar nelerdir ve nasıl başvuru yapılır?

POZİSYONLAR NELERDİR? NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Yukarıda verilmiş olan 15 belediye başkanlığı toplam 59 belediye çalışanı alımı yapıyor. Alım yapılan pozisyonlara bakıldığında beden işçisi, kamyon şoförü, bahçıvan, fotoğrafçı, inşaat boyacısı, jeoloji mühendisi, çöpçü, kazıcı ve yükleyici operatörü, park ve çevre temizleyicisi, çevre eğiticisi, kasiyer, kütüphaneci ve büro işçisi pozisyonlarına alım yapılmaktadır. Peki adaylar müracaatlarını nasıl yapacak?

Buna göre adayların öncelikli olarak https://goo.gl/bNCLEn linkini kopyalaması ve tarayıcılarının url bölümüne yapıştırarak enter tuşuna basması gerekmektedir. Ardından tüm ilanları görecek olan adaylar iş yeri ünvanı bölümüne büyük harflerle BELEDİYE yazması ve üst bölümündeki mavi renkli ara butonuna basıp tüm belediye ilanlarını görmesi gerekmektedir. Bu adımları gerçekleştirecek olan adaylar 15 farklı belediyenin 59 belediye çalışanı ilanını görebilir ve İŞKUR'a giriş yaparak başvurularını da buradan gerçekleştirebilir.

DİĞER BELEDİYE İLANLARI BURADA

Editör: TE Bilisim