Erzurum Köprüköy Belediyesi 22 Mart 2017 tarihli duyurusuna göre işçi alım ilanı yayımladı. Duyuru Türkiye İş Kurumu tarafından yapıldı. Erzurum Köprüköy Belediyesi, 25 adet Bahçe Bakım Elemanı(Park Bahçe ve Koruların Bakımı) ve adet Çöpçü olmak üzere 45 işçi alacak. Alım başvuruları Türkiye İş Kurumu tarafından yapılacak. Son Başvurular ise en geç 31 Mart 2017 tatihine kadar belirlenmiştir. Adaylar başvuru yapabilmesi için en az İlköğretim ve en fazla önlisans mezunu olmak zorundadır. 

Adaylardan, her kadro için Milli Eğitim Bakanlığınca onaylanmış sertifika olması, en az İlköğretim ve en fazla önlisans mezunu olmaları, şartları aranacaktır. 

Alım Kadroları : 

Bahçe Bakım Elemanı(Park Bahçe ve Koruların Bakımı) : 25 Kişi
Çöpçü: 20 Kişi


Başvuru yapacak adaylar, ilan yayınlandıktan sonra başlayacak olup en fazla 10 gün içerisinde başvurularını yapmaları gerekmektedir. Yani en geç 31 Mart 2017 tarihine kadar başvurular gerçekleşmesi gerekmektedir. Başvurular, İl Müdürlüğümüzden veya www.iskur.gov.tr internet adresi üzerinden başvuru yapabilirler. İlanın tam metni için Buraya Tıklayınız. İlanın tam metninden daha detaylı bilgi alabilir ve başvurularınızı gerçekleştirebilirsiniz.
Editör: TE Bilisim