Edirne Belediyesi İş İlanları 2016

Gazete ve haberler üzerinden tanıştığımız projelerden birisi Edirne’de gerçekleşecek olan Sarayiçi bölgesinde yapılacak olan yaşam bölgesidir. Projeye göre herhangi bir beton yapı olmaksızın gerçekleştirilecek olan bu alanda birçok doğallık da bölgeye kazandırılacaktır. Çok detaylı bir proje olmasından dolayı da farklı pozisyonlarda ve sayılarda birçok personel alımları gerçekleştirilecek.

Edirne Belediyesi’nin yürüttüğü projelerin belki de en büyüğü olan Sarayiçi rekreasyon projeleri geçtiğimiz günlerde tamamlandı ve artık proje uygulama aşamasına geldi. Bu projeyle beraber halkın kullanımına açılacak olan alanda herhangi bir beton alan bulunmayacak ve her şey tamamen doğal olacak. Ayrıca bölgede daha fazla ağaçlandırma çalışmaları yapılacak ve geleceğe güzel miraslar bırakılmış olacak. Gerçekleştirilen bu proje Edirne İl Özel İdaresi ve Edirne Belediyesi ortaklığıyla gerçekleştirilmektedir ve projenin en kısa zamanda bitirilmesi istenmektedir. Bundan dolayı da çeşitli pozisyonlarda personel alımları gerçekleştirilecek. Edirne Belediyesi tarafından belirlenecek olan pozisyonlarda gerçekleşecek olan bu personel alımları 2016 yılı içerisinde belirli aralıklarla projenin işlerliğine göre yapılacak ve resmi gazeteler ya da Edirne Belediyesi’nin resmi internet sitesi üzerinden yayınlanacak.

Edirne Belediyesi iş ilanları bu projeyle beraber şekillenecekken pozisyonlar ise yavaş yavaş belli olmaya başladı. Projenin yürütüldüğü sıralarda alanda bekçilik yapacak kişiler, çevre düzenlemelerinde çalışacak temizlik personelleri ve işçiler, bunun yanı sıra peyzaj mimarları ve operatör şoförleri alınacaktır. Ayrıca hafriyat işlerinin de ihale usulü ile yapılacağı ve ilerleyen günlerde ihalenin detaylarının belirtileceği bilinmektedir. Tüm bu personel alımlarının ise pozisyonlara göre sözleşmeli ya da kadrolu olarak gerçekleştirileceği söylenmektedir. Kadrolu memur ve işçi alımlarında KPSS puan şartı aranacak ve sözleşmeli pozisyonlarda ki alımlarda ise kura ve mülakat usulü geçerli olacaktır.

Editör: TE Bilisim