Devlet Personel Başkanlığı yayımlamış olduğu ilana göre Erdek Belediyesi bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak üzere sözleşmeli olarak personel alımı yapacağını belirtti. Yayımlanan ilana göre, Erdek Belediyesi 5393 sayılı Belediye kanunun 49. maddesi hükümlerine göre boş bulunan Kameraman pozisyonuna 1 kişilik boş kadro ile tam zamanlı sözleşmeli personel alımı yapacağını belirtti.

ADAYLARDAN ARANAN BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Erdek Belediyesi adaylardan, 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, Üniversitelerin 4  yıllık eğitim veren Lisans bölümü radyo ve televizyonculuk mezunu olmak, Görevini yapmasına engel oalbilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Ülkenin sınırları içerisinde iakmet ediyor olmak ve Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak şartları aranacaktır. Ayrıca erkek adayların askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak şartı da aranacaktır.

Bu yönde başvurusunu yapan adaylar tek aşamadan oluşan Sözlü mülkata katılacaklardır. İlgili sözlü mülakat 14 Eylül 2018 tarihinde saat 14:00 da yapılacaktır. Sınava katılmaya hak kazanan ve sınav sonucu Erdek Belediyesi resmi internet sayfası olan www.erdekbld.com adresinde yayımlanacaktır.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar başvurularına 06 Eylül 2018 tarihinde başlayabililirler. Buna göre başvurular en geç 13 Eylül 2018 tarihine kadar yapılması gerekmektedir. Başvurular saat 17:00 a kadar Erdek Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğüne şahsen yapılacaktır. İlan hakkında detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim