Denizli Çivril Belediyesi personel alımı gerçekleştiriyor. Denizli Çivril Belediyesi bünyesinin işçi personel ihtiyacını karşılamak üzere Sözleşmeli personel alacak. Başvuru bilgileri ve diğer bilgiler ilanın devamında yer almaktadır.

Denizli Çivril Belediyesi 25 Nisan 2016 tarihli yapmış olduğu duyurusuna göre bünyesindeki işçi personel ihtiyacını karşılamak üzere Fakültelerin Mimarlık Bölümünden Mezun olmuş 1 adet Memur alımı gerçekleştirecek. Alınacak olan adaylar, Denizli Çivril Belediyesinin yapacağı Sözlü sınav ile belirlenecektir. Başvuru şartlarına uyan adaylar, 12 Mayıs 2016 tarihinde saat 14:00 da Belediye Toplantı Salonu ÇİVRİL/DENİZLİ'de sözlü sınava girerek başarılı olan 1 kişi kadroya alınacaktır. Başvuru şartları ve başvuru bilgileri şöyledir;

Başvuruda bulunacak adaylar hangi şartları taşımalıdır ?
  • Mimarlık kadrosunu gerektirdiği yazılım programlarını bilen adaylar,
  • Başka bir kamu kurumunda Sözleşmeli olarak çalışmıyor olan adaylar,
  • En az 3 yıl deneyimi olan adaylar,
  • Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık durumuna sahip olmayan adaylar,
  • 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesinde yer alan şartları taşıyan adaylar,

Başvurular hangi tarih aralığında ve nerede olacak?

Başvuruda bulunacak olan adaylar, 27 Nisan 2016 tarihi ile 06 Mayıs 2016 tarihleri arasında başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular, istenilen belgeler ile birlikte Çivril Belediye Başkanlığı İnsan Kaynakları Müdürlüğüne şahsen müracaat edeceklerdir. 

Diğer bilgilere ve başvuru sırasında istenilen belgelere ulaşmak için Buraya Tıklayarak ilanın tam metnine ulaşabilir ve başvurularınızı gerçekleştirebilirsiniz.