Çankırı Belediyesi İş İlanları 2016
Büyük şehirlere geçiş güzergahında yer alan ve birçok ziyaretçiyi kabul eden Çankırı, geçmiş yıllara oranla oldukça modern bir görünüşe sahip şehirlerimizdendir. Böyle bir değişimde ise en büyük pay Çankırı Belediyesi ve geliştirilen projelerdir. 2016 yılında da projelerin devam edeceği haberiyle beraber birçok insanımız belediyenin yapacağı iş ilanları bekler bir duruma geçti.
Çankırı Belediyesi, son zamanlarda birçok önemli projeye imza attı. Sadece bölgeye yönelik değil Türkmenlere karşı da oldukça önemli ve de yararlı projeler bugünlerde gerçekleşti. Belediyenin çalışmalarıyla beraber bu hafta gerçekleşen Bayırbucak Türkmenleri için yardım kampanyası, kamuoyundan tam destek aldı. Bunun yanı sıra halkın isteklerini ve beklentilerini dikkate alan Çankırı Belediyesi, Şemsiyeli Sokak Projesi adı altında çalışmalarını sürdürmekte ve oldukça güzel görüntülere imza atmıştır. Çankırı Belediyesi son olarak ise Kentsel Dönüşüm Projesi ile karşımıza çıkmış durumdadır. Böyle bir projenin olmasıyla beraber hem şehirleşme adına modern bir adım atılmış oluyor hem de birçok insana iş umudu doğuyor. Öyle ki kapsamlı bir projenin yürütülmesi ve hızlı bir şekilde bitirilmesi için geniş bir personel sayısına ulaşılması gerekiyor. Bunun için de Çankırı Belediyesi İş İlanları 2016 yılı içerisinde birçok kez resmi mercilerce kamuoyuna duyurulacak.
Yapılacak olan personel alımlarında ise çok geniş bir kadro görmekteyiz. Şoför, bekçi, zabıta memuru, itfaiye eri, mimar ve mühendisler, bu personel alımlarıyla beraber aradıkları iş fırsatını yakalayacaklar. Bu iş ilanlarının büyük bir kısmı belediyeye ait şirketlere sözleşmeli olarak gerçekleşecekken kalan sayılar ise belediyenin kendi bünyesine kadrolu olarak gerçekleştirilecek. Ayrıca bilindiği üzere kadrolu personel ve memur alımlarında adaylardan KPSS puan şartı aranmaktadır. Bundan dolayı kişilerin geçerli bir KPSS puanlarının olması gerekmektedir.
Editör: TE Bilisim