Çanakkale Belediyesi İş İlanları 2016
Çanakkale halkının en büyük beklentileri arasında yer alan iş imkanı, artık mümkün. Çanakkale Belediyesi tarafından gerçekleştirilecek alımlarla beraber yüzlerce kişiye iş umudu doğdu. Belediyenin daha modern bir şehir adına yaptığı projelerde görev alacak kadrolu ve sözleşmeli alımlar gerçekleştirilecek işte detaylar.
Çanakkale Belediyesi’nin sayısız projeleri artık uygulamaya konuluyor ve bu projelerin uygulanabilmesi için belediye eleman kadroları yetersizdir. Bundan dolayı belediyenin kendi kadrosunda boşalmış durumda olan pozisyonlara sözleşmeli, taşeron ve kadrolu eleman alımları gerçekleştirilecektir. En çok eleman alımlarının gerçekleşeceği kurum ise Orman Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Genel Müdürlüğü olarak gözükmektedir. Bunun yanı sıra belediyeye bağlı şirketlerde taşeron ve sözleşmeli alımlar da gerçekleşecektir. Belediyenin kadrolarında yapılacak olan alımlarda temizlik görevlisi, güvenlik görevlisi, inşaat alanlarında görev alacak bekçiler ve zabıta memurlarına yönelik alımlar gerçekleştirilecektir. Ayrıca belediyenin işçi bulmakta çok zorlandığı pozisyonlardan olan operatör şoför alımları 2016 yılı içerisinde tekrar gerçekleştirilecektir.
Çanakkale Belediyesi iş ilanlarıyla beraber yapılacak olan alımların net tarihi şuan için kesn değildir. Gerekli resmi açıklamalar ise Çanakkale Belediyesi bünyesinde görev alan İnsan Hakları ve Halkla İlişkiler tarafından kamuoyuna duyurulacaktır. Yapılacak olan bu duyurular da ise hangi pozisyonda alımların yapılacağı, yapılacak olan personel alımlarının hangi noktada gerçekleştirileceği, aranan şartlar ve çalışma koşulları belirtilecek ve kamuoyu bilinçlendirilecektir.
Belediyenin kendisine ait kadrolardaki alımların sözleşmeli bir şekilde gerçekleşeceğini söyleyebiliriz. Ayrıca Çanakkale Belediyesi belirli dönemlerde bünyesinde çalışan sözleşmeli personellere kadro da vermektedir. Bu sayede de belediye kadrosu daha güçlendirilmekte ve sözleşmeli kadrolara da yeni kişiler yerleştirilerek halka istihdam sağlanmaktadır. Sözleşmeli alımlarda mülakatlı alımların olacağını söyleyebiliriz. Kadrolu alımlarda ise KPSS puan şartı aranan kriterler arasındadır.
Editör: TE Bilisim