Geçtiğimiz haftalarda Çanakkale Belediye Başkanlığı aracılığı ile yayımlanan bildiri de en az ilköğretim mezunu toplam 49 personel alımı yapılacağı belirtilmişti. Alım ilanına müracaatlar Türkiye geneli İŞKUR aracılığı ile yapılmaktadır. Adayların 6 Mart 2017 tarihine kadar müracaatlarını yapmaları gerekmektedir. Başvurular sona eriyor.

Çanakkale Belediye Başkanlığı alım ilanına başvuru yapmak isteyen adayların 6 Mart 2017 tarihine kadar İŞKUR müracaat merkezi ile başvurularını yapmaları gerekmektedir.

Açık Kadro Sayısı: 31
Alınacak Personel Sayısı: 49

HANGİ KADROLAR İÇİN ALIM YAPILIYOR


Çanakkale Belediye Başkanlığı 31 farklı pozisyon için 49 personel alımı yapıyor. Peki hangi pozisyonlar için personel alımı yapılacak.

Sayaç Açma-Kapama Elemanı (Su Sayacı)
Diğer Taş Kesme Ve Oyma İşçileri
Su kanalı işçisi
Temizlik Görevlisi
Büro Yönetimi Elemanı
Elektronik Su Sayaç Tamir İşçisi
Diğer Sıhhi Tesisat İşçileri Ve Boru Tesisatçıları
Çağrı Merkezi Yöneticisi
Şoför-Yük Taşıma
Bahçe Bakım Elemanı(Park Bahçe ve Koruların Bakımı)

Yukarıda ki kadrolar başta olmak üzere 31 farklı pozisyona personel alımı yapılıyor.

NASIL BAŞVURU YAPILIR

Çanakkale Belediye Başkanlığı alım ilanına adaylar nasıl başvuru yapabilir. 6 Mart 2017 tarihine kadar adaylar İŞKUR müracaat merkezlerine giderek Çanakkale Belediye Başkanlığı personel alım ilanına müracaat etmek istediklerini belirterek başvurularını yapabilir. Yine adaylar İŞKUR'un sitesi üzerinden müracaatlarını yaparak İŞKUR'a gitmeden kayıtlarını halledebilir.
Editör: TE Bilisim