Bolu Belediyesi İş İlanları 2016

Kış aylarının gelmesiyle birlikte Bolu artık daha hareketli bir kent haline gelmiştir. Bunun nedeni ise şehir merkezine 38 km’lik bir mesafede bulunan Kartalkaya Kayak Merkezi’dir. Şehrin belkide en çok ziyaret alan bu noktası, gelen ziyaretçilerin memnun kalması adına hummalı çalışmalarla dizayn edilmektedir.

İç ve dış turizmde önemli bir yere sahip olan Kartalkaya Kayak Merkezi, Bolu halkının önemli bir geçim kaynağıdır. Çünkü gelen ziyaretçiler sadece bu noktayı ziyaret etmemekte ve şehri de ziyaret etmektedir. Gelen ziyaretçilerin memnun kalması adına yapılan çalışmalar ise bundan dolayıdır. Ulaşımdaki güvenlik önlemlerinin alınması, profesyonel kayakçıların herhangi bir sorun yaşamadan sporlarını yapabilmesi adına çalışmalar yürütülmektedir. Bolu Belediyesi ve belediyeye bağlı olan şirketlerce yürütülen bu çalışmalar ise halk destekli gerçekleşmektedir. Halktan alınan destekler ise iş ilanlarıyla beraber yapılmaktadır.

Bolu’daki bu hareketliliğin nedenlerinin bir diğeri ise gerçekleştirilmek istenen projelerdir. Daha modern bir görüntü katılmak isteyen şehirde ayrıca halkın istekleri doğrultusunda da hizmetler yürütülmektedir. Bu hizmetlere belediyenin resmi sitesinde yapılan başvurular doğrultusunda hareket edilmektedir. Bunların en güzel örnekleri ise temizlik konusundaki çalışmalardır. Belirli saat aralıkları belirlenen noktalarda çöplerin toplanıyor olması halka büyük bir kolaylık ve huzur getirmiştir. Bu doğrultuda bir çalışmanın olmasıyla da birçok insan Bolu Belediyesi iş ilanlarını araştırmaya başladı bile. Çünkü gerek merkeze yapılan bu çalışmalar gerekse çevre noktalarda bulunan ziyaret alanlarındaki çalışmalarda büyük bir personele ihtiyaç duyulmaktadır. Bu doğrultuda da belirli dönemlerde iş ilanları yayınlanmaktadır. Temizlik görevlisi, şoför, zabıta memuru, peyzaj mimarı ve mühendis alımları 2016 yılında gerçekleştirilmesi planlanan iş ilanlarından bir kaçıdır. Bu ilanlarla ilgili detaylı bilgi ise belediyeye bağlı olan Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından yapılacaktır.