Türkiye geneli görevlerini sürdürmekte olan belediye başkanlıkları açık olduğunu tespit ettikleri kadrolar için ilanlar hazırlamakta ve kamuoyuna bu ilanları yayımlamaktadır. İşin Olsa ekibi olarak tüm belediye ilanlarını sizler için derlemekteyiz. Buna göre yeni Yozgat Boğazlıyan Belediyesi tarafından kamuoyuna ilan yayımlandı.

Yozgat Boğazlıyan Belediyesi tarafında hazırlanan ve kamuoyuna duyurulan ilana bakıldığında farklı pozisyonlarda istihdam etmek üzere toplam 10 memur alımı yapıldığı görülmektedir. Peki hangi pozisyonlar için alımlar yapılacak ve memur alımı yapacak olan adayların sahip olması gerektiği nitelikler nelerdir?

ALINAN POZİSYONLAR NELERDİR?

Yozgat Boğazlıyan Belediyesi farklı pozisyonlar için 10 memur alımı ilanı yayımladı. Peki alınan pozisyonlar nelerdir? Buna göre Çalışma Ekonomisi, Mimarlık Fakültesi, İktisat, İşletme, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültelerinden mezun 3 memur, lise mezunu 2 memur, lise mezunu 1 zabıta memuru, lise mezunu 1 bilet satış memuru, lise mezunu 1 teknisyen, Harita Mühendisliği bölümlerinden mezun 1 mühendis, veterinerlik fakültesi mezunu 1 veteriner olmak üzere toplam 10 memur alımı yapılacaktır. Peki başvurular nasıl yapılır?

NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Yozgat Boğazlıyan Belediyesi 10 memur alımı yapacak olup sahip olması gerektiği nitelikler yukarıda verilmiştir. Adayların Kamu Personeli Seçme Sınavı KPSS'Ye girmiş olmaları pozisyonlara göre değişen baraj puanı almış olmaları gerekmekte olup zabıta memuru kadrosu için erkeklerin 167 cm ve üzeri, kadınların ise 160 cm ve üzeri boya sahip olması gerekmektedir. Başvurular 22 Haziran ile 6 Temmuz aralığında yapılacak olup adayların gerekli belgeler ile Boğazlıyan Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğüne başvuru yapması gerekmektedir. Zabıta memuru kadrosu için başvurular şahsen diğer kadrolar için ise ister şahsen ister kargo yolu ile yapılacaktır.

DİĞER BELEDİYE MEMUR ALIMLARI BURADA

Editör: TE Bilisim