Bitlis Belediyesi Personel Eleman Alımı 2016
Ülkemizde kültürel açıdan çok önemli bir yere sahip olan Bitlis, bugün tarihi ve modern hayatı bir arada yaşatmaktadır. Bunun için Bitlis Belediyesi, tüm imkanlarını seferber ederek titiz bir çalışmayla hizmetlerine devam etmektedir. Tarihi bölgelere olan ziyaretlerle hem yerli hem de yabancı turistleri ağırlayan şehirde, belediyelere de ayrı bir sorumluluk yüklenmektedir.
Öncelikli olarak yaşayan halkın memnun edilmesi gerekmekte ve daha sonra da gelen ziyaretlerde kişilerin memnun ayrılması temel hedefler arasındadır. Daha modern bir görünüm kazanan Bitlis’te sabahın ilk ışıklarıyla beraber hizmetler başlamaktadır. Gün doğumuyla Temizlik İşleri Genel Müdürlüğü’ne bağlı olarak çalışan temizlik görevlileri ilk mesaiye başlayan kişilerdir. Bunun devamında da Fen İşleri Müdürlüğü ve Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı memurlar çalışmalara başlamaktadır. Bitlis Belediyesi’nin şehre yönelik projeleri her gün artmaktadır ve bu projelerin ise en kısa sürede yapılması gerekmektedir. Bundan dolayı belirli dönemlerde mevcut hizmetleri artırmak ve belediyedeki birimlerin perfomansında artışara gitmek için personel alımları gerçekleşmektedir. Bu personel alımları öncelikli olarak Bitlis merkezine daha sonra da ilçelere yönelik yapılmaktadır. Ayrıca belediyeye bağlı olarak kurulmuş şirketler bulunmaktadır. Yapılacak olan bu personel alımları şirketlere yönelik de yapılacaktır.
Bitlis Belediyesi personel eleman alımları 2016 yılı içerisinde gerçekleşirken farklı kadrolara yönelik alımlar olacaktır. Zabıta Müdürlüğü’ne yapılacak olan zabıta memur alımlarının yanı sıra sözleşmeli memur ve taşeron işçi alımları da olacaktır. Ayrıca belediyenin projeleri arasında olan altyapı çalışmaları doğrultusunda şoför ve operatör şoförü alımları da gerçekleştirilecektir. Belediyeye yönelik yapılacak kadrolu memur alımlarında ise adaylarda KPSS puan şartı aranacaktır. Bu doğrultuda da kişilerin KPSS sınavına girmiş ve geçerli bir not almış olmaları gerekmektedir.
Editör: TE Bilisim