Bilecik Belediyesi Personel Eleman Alımları 2016
11 Altın Yıl adı altında basında haberlere çıkan Bilecik, tarihi anlamda yaptığı projelere dur demiyor. Yaptığı projelerin sürekli devam etmesiyle beraber şehre olan ilgi artarken, bu projelerde çalışacak birçok personele de ihtiyaç duyuluyor. Bu bağlamda ise yapılan personel alımları hem işsizliğe büyük bir çözüm buluyor hem de halkı oldukça memnun ediyor.
Bilecik’te yapılan belediyecilik hizmetleri gerçekten takdiri hak etmektedir. Çünkü belediye hiç durmuyor ve şehre kattığı projelere ek olarak birçok proje daha sıraya koyuyor. Şuan yapılması planlanan projelerde Karasu içme suyu projesi, doğal gaz hizmet hattı, atık su arıtma tesisi ve katı atık dönüşüm tesisi yer almaktadır. Bu projelerle beraber daha modern ve daha temiz bir görünüme sahip olacak olan Bilecik, halkına ve ülkeye de istihdam hizmeti sunarak toplumsal refahı sağlamaktadır. Bu bağlamda ise yapılacak personel alımlarının çok olması bekleniyor. Çünkü projelerin bu kadar fazla olması ve hızla yapılıyor olması, yeni personellere olan ihtiyacı da gündeme getirmektedir. Yapılması planlanan projeler doğrultusunda belediye bünyesinde sözleşmeli ve kadrolu memurların yanı sıra taşeron işçi alımları da gerçekleşecektir. Ayrıca projelerin çiziminde görev alacak mühendis ve mimar alımları da 2016 yılı içerisinde gerçekleşecektir. Hem belediye hem de belediyeye bağlı şirketlere yapılacak olan personel alımlarında operatör şoförlerine de büyük bir yer düşmektedir.
Bilecik Belediyesi Personel Eleman Alımları 2016 yılı içerisinde iki farklı türde gerçekleşecek. Belediye bünyesinde kadrolu olarak işe alınacak kişilerde KPSS sınav zorunluluğu aranacakken sözleşmeli ya da taşeron olarak işe başlayacak kişilerde böyle bir sınav mecburiyeti bulunmamaktadır. Bu alımlarda ise mülakat sistemi ön plana çıkacak ve mülakat tarihleri Bilecik Belediyesi İnsan Kaynakları tarafından kamuoyuna duyurulacak.
Editör: TE Bilisim