Türkiye'nin dört bir yanında bulunan belediye başkanlıkları açık pozisyonları için kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere memur ve personel alımları gerçekleştirmekte olup ilgili ilanlar belediyeler tarafından hazırlanmakta ve kamuoyuna Türkiye İş Kurumu aracılığı ile yayımlanmaktadır.

Türkiye İş Kurumu aracılığı ile kamuoyuna duyurulan yeni ilanlara bakıldığında Çanakkale Biga Belediye Başkanlığının kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere 13 daimi kamu personeli alımı ilanı yayımlandı. İlgili alımlar daimi statüsünde yapılacaktır. Peki pozisyonlar nelerdir, adaylar nasıl başvuru yapabilir?

İLAN DETAYLARI NEDİR?

Çanakkale Biga Belediye Başkanlığı kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere 13 daimi kamu personeli alımı yapıldığı görülmektedir. Buna göre adayların en az ilkokul mezunu olması gerekmekte olup sağlığının iş yapmaya yatkın olması ve zor şartlarda çalışabilir olması gerekmektedir. Peki pozisyonlar nelerdir? Adaylar nasıl başvuru yapabilir?

POZİSYONLAR NEDİR? NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Çanakkale Biga Belediye Başkanlığı en az ilkokul mezunu 13 kamu personeli alımı gerçekleştirmektedir. Peki pozisyonlar nelerdir? Buna göre Su Arıza İşçisi 4 kişi, Filit İşçisi (Haşere İlaçlama) 4 kişi ve Bahçe Bakım Elemanı(Park Bahçe ve Koruların Bakımı) 5 kişi olmak üzere toplam 13 kişilik kamu personeli alımı gerçekleştirmektedir. Peki nasıl başvuru yapılır? Buna göre müracaatlarını gerçekleştirmek isteyen adayların https://goo.gl/LojYhV linkinin kopyalaması, tarayıcılarının adres çubuğuna yapıştırması git tuşuna basması gerekmektedir. Ardından gelen bölümün iş yeri ünvanı alanına büyük harflerle BİGA yazıp ara demesi gerekmektedir. Bu adımları yapan adaylar tüm ilanlara ulaşabilir ve başvurularını yapabilir.

Editör: TE Bilisim