Beylikdüzü Belediyesi yapmış olduğu duyurusuna göre bünyesindeki personel eksikliği için kamu personeli alımı gerçekleştirecek. Duyuru Devlet Personel Başkanlığı tarafından geçtiğimiz gün yapılmıştı. Beylikdüzü Belediyesi bünyesinde toplamda  3 kişilik boş kadro ile 6. dereceden Müfettiş Yardımcısı alacak. Adaylar Beylikdüzü Belediyesi tarafından yapılacak olan Giriş sınavı ile elirlenecektir.

Buna göre sınav yazılı ve sözlü olarak iki aşamadan yapılacaktır. Sınavın yazılı bölümü çoktan seçmeli test şeklinde yapılacak olup 13 Kasım 2017 tarihine saat 11:00 da yapılacaktır. Adayların bu sınava katılabilmeleri içni aşağıda belirtilen niteliklerin tamamını taşımaları gerekmektedir.

ADAYLARDAN ARANAN SINAV ŞARTLARI:

Beylikdüzü Belediyesi alım yapacağı Müfettiş kadrosu için adaylardan, sınavın yapılacağı tarih itibari ile 35 yaşından gün almamış olmak, 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, ÖSYM tarafından 2017 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından A grubu puan sırasına göre KPSSP48 puan türünden en az 75 ve üzeri puan almış olmak, erkek adaylar için askerliğini yapmış olmak veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, üniversitelerin dört yıllık lisans eğitimi veren Hukuk, iktisat, işletme, siyasi bilgiler, idari bilimler bölümlerinden veya bunlara denkliği olan ve yetkli,li makamlarca onaylanmış yurtiçi veya yurtdışı üniversitelerden mezun olmak, görevini devamlı yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık problemi olmamak ve müfettişliğin gerektirdiği karakter, sicil, ifade ve temsil yeteneğine sahip olmak şartları aranmaktadır.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar, 11 Eylül 2017 tarihi ile 26 Eylül 2017 tarihleri arasında başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular başvuru tarihleri içerisinde mesai saatlerinden şahsen veya posta yolu ile Beylikdüzü Belediyesinin internet sitesinden indirilecek olan başvuru formu ve istenilen belgeler ile birlikte online veya posta yolu ile yapılabilr.Posta yolu ile yapılan başvurularda, oluşacak herhangi bir gecikmeden adaylar sorumludur ve başvurular geçerli sayılmayacaktır. İlanın tam metni için Buraya Tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Editör: TE Bilisim