Daimi işçi statüsünde personel alımına başvuru için KPSS şartı aranmayacak. Adaylar eğitim düzeyinde ilköğretim mezunu olmaları da yeterli olacak.

Devlet Personel Başkanlığı resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklamaya göre Konya iline bağlı Bozkır Belediyesinde görev yapmak üzere 2 kişilik personel alımı yapılacak. Türkiye İş Kurumu üzerinden yapılacak olan başvurular için aşağıdaki açıklamaları inceleyebilirsiniz.

BAŞVURU ŞARTLARI;

Konya Bozkır Belediyesine daimi işçi statüsünde istihdam edilecek olan personellerin 4857 sayılı iş kanunu hükümlerine göre görev alacakları belirtildi. Buna göre Adayların Pet hayvanları belgesi başıboş hayvanlarla yaklaşma ve müdahale teknikleri belgesi, ilk yardım belgesi ile 5 yıllık B sınıfı ehliyet sahibi olmaları gerekiyor. Adaylar başvurularda İŞKUR üzerinden e şube aracılığı ile yapabilecekleri belirtildi. Son başvuru tarihi ise 3 Kasım olarak açıklandı.

Adayların KPSS şartı olmadan başvuru yapabilecekleri alımlarda başvuru detaylarını incelemek ve başvuru yapmak için aşağıdaki linkten başvuru kılavuzuna erişebilirsiniz.

Başvuru kılavuzu için tıklayın