Devlet Personel Başkanlığı tarafından 12 Eylül 2018 tarihli yayımlanmış olan ilana göre Akhisar Belediyesi bünyesindeki personel eksikliğini gidermek için farklı pozisyonlarda personel alımı yapacağını belirtti. Yayımlanan ilana göre Akhisar Belediyesi bünyesine 2 personel alımı gerçekleştirecek.

Buna göre Akhisar Belediyesi 1 adet Mühendisli fakültelerinin 4 yıllık Harita Mühendisliği bölümünden mezun olmuş Harita Mühendisi ve 1 adet Mimarlık Fakültelerinin 4 yıl süreli şehir ve bölge planlama bölümünden mezun olmak şartı ile Şehir Plancısı alacak.

ADAYLARDAN ARANAN ŞARTLAR:

Adayların belediye personel alım ilanına başvuru yapabilmeleri için, Türkiye cumhuriyeti vatandaşı olmak, kamu haklarından mahrum bulunmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Sağlık açısından herhangi bir rahatsızlığı olmamak, çalışma şartlarına uygun olmak ve 657 Sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesinin A fıkrasında belirtilen şartları taşıyor olmak şartları aranacaktır.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar başvurularına 19 Eylül 2018 tarihi itibari ile başlayabilirler. Buna göre adaylar başvurularını en geç 21 Eylül 2018 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular Belediye İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğünden form alarak bizzat yapılacaktır. Elektronik ortamdan ve posta ile yapılacak müracaatlar kabul edilmeyecektir. Başvuru sonrasında ise adaylara 26 Eylül 2018 tarihinde sınav yapılacaktır. Detaylı bilgi sahibi olmak için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim