Devlet Personel Başkanlığı tarafından yayımlanmış olan ilana göre Tarsus Belediyesi bünyesindeki işçi personel eksikliğini karşılamak üzere farklı ilanlar ile toplamda 100 kişilik boş kadro ile kamu personeli alacak.Buna göre alımlar farklı pozisyonlarda yapılacaktır. Ayrıca başvuru yapacak adaylar belirtilen başvuru şartlarını taşımak zorundadırlar. Alımlar geçici olarak yapılacak olup, çalışma süresi 5 Ay 29 gün olarak belirtilmiştir.

HANGİ POZİSYONLARDA İŞÇİ PERSONEL ALINACAK?

Tarsus Belediyesi bünyesine farklı 5 pozisyonda işçi personel alımı yapacak. Buna göre, 78 Beden İşçisi, 15 Kamyon Şoförü, 3 Elektrik Mesleğine işçi personel, 2 Elektrik Ark Kaynakçısı ve 2 Marangoz olmak üzere toplamda 100 kamu personeli alınacka.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Başvuru yapacak adyalar öncelikle başvuru şartlarını taşıak zorundadırlar. Buna göre adayların en az İlköğretim mezunu ve en fazla Lise mezunu olmaları gereklidir. Bunun dışında İlgili meslek dallarında Milli Eğitim Bakanlığı onaylı Diploma veya Sertifikaya sahip olmaları gereklidir. Ayrıca Şoför pozisyonu için ise en az C Seviyesinde ehliyete ve SRC belgesi olması gerekmektedir.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar başvurularına ilanın yayımlanması ile birlikte başlayabilir ve 10 günlük bir süre zarfında başvurularını tamamlamaları gerkemektedir.Buna göre başvurular en geç 16 Ağustos 2018 tarihine kadar yapılması şarttır. İlgili ilan Türkiye İş Kurumu üzerinden yayımlanacak olup adaylar ilgili başvurularını İŞKUR üzerinden gerçekleştireceklerdir. Aşağıda sizlerle paylaşacağımız başlantılar sayesinde ilgili ilanlar hakkında detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

78 Beden İşçisi alım ilanı için Buraya Tıklayınız.

15 Kamyon Şoförü alım ilanı için Buraya Tıklayınız.

3 Elektrik Mesleğine işçi personel alım ilanı için Buraya Tıklayınız.

2 Elektrik Ark Kaynakçısı alım ilanı için Buraya Tıklayınız.

2 Marangoz alım ilanı için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim