Devlet Personel Başkanlığı hergeçen gün yeni bir ilan yayımlamakta ve bu yayımlanan ilanlara göre farklı belediyeler bünyelerindeki memur personel eksikliğini gidermek içni alım yapmaktadır. Bu haberimizde sizlere farklı 6 belediye için ilanları verecceğiz. Devlet Personel Başkalığı tarafından yayımlanmış olan ilanlara göre 6 farklı belediye bünyesine 645 kişikik kadro ile işçi, Personel ve memur alımı gerçekleştirecek. Buna göre Belediyeler 645 personel alım ilanlarına başvuru yapacak adaylar mutlaka belirtilen genel şartları ve özel şartları taşımak zorundadırlar.

HANGİ BELEDİYELER ALIM YAPIYOR:

Kamuya alım yapan 6 belediye toplamda 645 kişilik kadro ile alım yapacak. Buna göre, Çardaklı Belediyesi 1, İstanbul Büyükşehir Belediyesi 500, Zeytınburnu Belediyesi 42, Lice Belesiyesi 1, Kadrıköy Belediyesi 1 ve Tarsus belediyesi 100 memur personel alımı yapacak.

GENEL ŞARTLAR NELERDİR?

Belediye iş ilanların için genellikle adaylardan, 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesine göre, Türkiye Cumhuriyeri vatandaşı olmak, Kamu haklrındna mahrum bulunmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırasından olumlu sonuç alabilmek, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak ve görevini devamlı yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu bulunmamak şartları aranacaktır.

Ayrıca adaylardan bazı özel nitelikler aranmaktadır. Bu niteliklere göre ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme SInavından puan almış olmaları gerekmektedir. AŞağıda sizlere belediyeler hakkında kısa açıklamalı bilgiler vereceğiz ve ilanların detaylarına ulaşabileceksiniz.

GENEL BİLGİLER:

Çardaklı Belediyesi: Çardaklı Belediyesi bünyesine 1 kişilik boş kadro ile Tahsildar alacak. Bu yönde adaylardan Kamu Personeli Seçme Sınavından en az 55 puan almış olmak şartı istenmektedir. Başvurular ise, en geç 13 Ağustos 2018 tarihine kadar yapılması gerekmektedir. Detay bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

Kadıköy Belediyesi: İstanbulda bulunan Kadıköy belediyesi bünyesine sözleşmeli olarak 1 kişilik boş kadro ile Tabip alımı yapacağını açıkladı. Ayrıca yayımlanan ilana göre adaylardan Kamu Personeli Seçme Sınavı niteliği bulunmuyor. Adaylar başvurularını en geç 06 Ağustos 2018 tarihine kadar gerçekleştirmek zorundadırlar. Detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

Lice Belediyesi: Lice beyediyesi bünyesindeki çalışan personel eksikliğini karşılamak için 1 kişilik boş kadro ile Peyzaj mimarı alımı yapacak. Adayların bu yönde Kamu Personeli Seçme Sınavından P3 puan türünden en az 60 puan almış olmaları ve başvurularını en geç 08 Ağustos 2018 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi: İstanbul büyükşehir Belediyesi toplamda 500 kişilik boş kadro ile Zabıta Memuru alımı gerçekleştirecek. Bna göre, Lise Mezunu, 375, Ön Lisans Mezunu 82 ve Lisans Mezunu 43 olmak üzere toplamda 500 zabıta memuru alımı yapılacak. Adayların bu yönde Kamu Personeli Seçme Sınavından en az 60 puan almış olmaları gerekmektedir. Başvuru hakkında detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

Tarsus Belediyesi: Tarsus belediyesi bünyesine toplamda 100 kişilik boş kadro ile işçi personel alımı yapacak. Bu yönde 78 Beden İşçisi, 15 Kamyon Şoförü, 3 Elektrik Mesleğine işçi personel, 2 Elektrik Ark Kaynakçısı ve 2 Marangoz alınacak. Yayımlanan ilanda adaylara KPSS şartı belirtilmemektedir. Ayrıca başvuru yapılabilmesi için en az İlköğretim Mezunu olunması zorunludur. Detaylı bilgi için Buraya Tıklayınız.

İstanbul Zeytinburnu Belediyesi: Zeytinburnu Belediyesi bünyesine toplamda 42 kişilik boş kadro ile Ön Lisans mezunu olan Zabıta Memuru alımı yapacak. Adayların Kamu Personeli Seçme Sınavından Ön Lisans seviyesinde KPSSP93 puan türünden en az 70 puan almış olmaları gerekmektedir. Buna göre başvurular en geç 10 Ağustos 2018 tarihine kadar yapılması gerekmektedir. Detaylı bilgi için Buraya Tıklayınız.

YAYIMLANAN İLANLARDAN HABERDAR OLMA:

Yayımlanacak yeni belediye personel alım ilanlarından haberdar olmak istiyorsanız İşin Olsa Mobil uygulamasını tamamen ücretisz olarak indirebilirsiniz. Bu sayede yayımlanan yeni ilanları telefonunuza bildirim olarak alabilirsiniz.

İşin Olsa Android Uygulamasını indirmek için Buraya Tıklayınız.

İşin Olsa İOS uygulamasını indirmek için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim