Belediyeler Birliği Personel Alımı Yapacak
Türkiye Belediyeler Birliği personel alımı gerçekleştiriyor. Türkiye Belediyeler Birliği bünyesinin personel ihtiyacını karşılamak üzere çeşitli mezunluklar da alım gerçekleştiriyor. Sizde Türkiye Belediyeler Birliği bünyesine katılmak için haberimizin devamını inceleyerek daha ayrıntılı bilgi alabilir ve başvuruda bulunabilirsiniz.
Türkiye Belediyeler Birliği yayınladığı resmi gazete ilanı ile bünyesine istihdam etmek üzere aşağıda verilmiş niteliklerde toplaöda 6 adet daimi işçi pozisyonunda personel alımı gerçekleştirecek. Başvuruda bulunacak olan adaylar KPSS puanın en az 60 puan olması gerekmekte ve istenilen niteliklere uygun olması gerekmektedir.
ARANAN ŞARTLAR:
     - Askerliğini tamamlaımış ve askerlik ile hiç bir bağı olmayan adaylar ( erkek adaylar için ) ,
     - Görevini devamlı olarak yapmasına hiç bir engeli bulunmayan adaylar,
     - Yurtiçi veya Yurtdışı seyahatlerinde seyehat edebilmesine hiç bir engeli bulunmayan adaylar,
     - 2014 ve 2015 yıllarında ÖSYM tarafından düzenlenen Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSSP3 puan türünden en az 60 puan ve üzeri puan alan adaylar,
BAŞVURULAR:
Başvuruda bulunacak olan adaylar, 07 EKim 2015 tarihi ile 16 Ekim 2015 tarihleri arasında gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular, Türkiye İş Kurumu İl/Şube Müdürlükleri’ne şahsen veya elektronik ortamda “ www.iskur.gov.tr ” internet adresi üzerinden yapılacaktır.
Ayrıca İlanın tam metni ni inceleyerek pozisyonlara ilişkin ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.
İlanın Tam Metni için Buraya Tıklayınız.
Editör: TE Bilisim