Ülkemizde bilindiği üzere faaliyetlerini sürdürmekte olan belediye başkanlıkları açık pozisyonları için memur ve personel alımları gerçekleştirmektedir. İlgili ilanlar belediyeler tarafından hazırlanmakta ve kamuoyuna duyurulması için Devlet Personel Başkanlığı ile İŞKUR'a gönderilmektedir.

İŞKUR'a gönderilen ve başvuruları başlatılan ilanlara bakıldığında Türkiye geneli 4 farklı belediye başkanlığının kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere toplam 16 kişilik memur ve personel alımı yaptığı görülmektedir. Peki hangi belediye başkanlıkları memur ve personel alımı yapıyor, alınan pozisyonlar ile detaylar nedir.

İLAN DETAYLARI

Alım Yapan Belediye Sayısı: 4
Alınacak Personel Sayısı: 16
Farklı Pozisyon Sayısı: 4
En Az Mezuniyet: İlköğretim
Başvuru Muatap: İŞKUR

ALIM YAPAN BELEDİYELER ve POZİSYONLAR

Türkiye geneli çok sayıda 4 farklı belediye başkanlığı 16 memur ve personel alımı yapılıyor. Peki alım yapan belediyeler hangileridir, pozisyonlar nedir.

GEÇİT BELEDİYE BAŞKANLIĞI 
Beton Ve Betonarme Kalıpçısı - 2 Personel

SALAR BELEDİYESİ
Temizlik Görevlisi - 3 Personel

ÜZÜMLÜ BELEDİYE BAŞKANLIĞI
Çöp Tasnif Ediciler - 1 Personel

ÇİĞDEMLİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI 
Afet Müdahale Elemanı - 10 Personel

BAŞVURULAR

Yukarıda verilmiş olan belediye başkanlıkları yine verilen pozisyonlar için personel alımları gerçekleştirecektir. İlanlar kurum tarafından hazırlanarak kamuoyuna duyurulması için İŞKUR'a gönderilmiştir. Başvuru yapmak isteyen adayların kurumların bulunduğu İŞKUR merkezlerine giderek müracaatlarını tamamlayabilir ve nitelikler hakkında bilgi sahibi de olabilir.

DİĞER BELEDİYE İLANLARINI BURADAN GÖREBİLİRSİNİZ

Editör: TE Bilisim