Çorlu Belediyesi tarafından yayımlanan ilana göre sürekli olarak tam zamanlı çalışacak ve KPSS sınavına girip girmemesi önemli olmadan iş başvurusunda bulunabilme imkanı sağlayan Çorlu Belediyesi bekçi ve tesis içerisinde görev alabilecek personele ihtiyaç duyduklarını açıkladı.

ADAYLARDA ARANAN NİTELİKLER:

Yayımlanan iş ilanına göre başvuru şartlarında dikkat edilecek şeyler arasında adayın ilkokul, lise, önlisans veya lisans mezunu olabilmesi gerektiği açıklandı. KPSS şartına bakılmaksızın başvuru yapabileceğiniz iş ilanında kişisel olarak başvuru yapılabilmesi gerektiği belirtildi. İşçi alımların 18-45 yaş arasında olması dikkat edilmesi gereken bir diğer unsur olduğu kaydedildi.

BAŞVURULAR:

Çorlu Belediyesi tarafından yayımlanan ilana göre bekçi ve tesis elemanı alımı için son başvuru tarihi 13 Ağustos 2018 (yarın) saat 17:00 mesai bitimine kadar başvuruların kabul edileceği bu saatten sonra hiçbir şekilde başvuru kabul edilmeyeceği belirtildi. Personel alımları direkt olarak Tekirdağ Çorlu Belediyesi Başkanlığa yapılacağı da söylendi.

BAŞVURU BELGELERİ:

Adaylardan ise başvuru belgesi olarak, Nufüs cüzdanı fotokopisi, 6 adet vesikalık fotoğraf, Adli sicil belgesi, Diploma fotokopisi istenecektir. Alım yapılacak adaylar kadrolu olarak işe gireceğinden daimi olarak Belediye bünyesinde çalışabileceklerdir.

Editör: TE Bilisim