Türkiye İş Kurumu resmi internet sitesinde Kurum dışı işailanları bölümünde yayımlanan ilana göre İstanbul Ümraniye Belediyesi bünyesindeki persone eksikliğini gidermek için 30 kişilik boş kadro ile personel alımı yapacağını ilan etti. Söz konusu ilana göre 30 kişilik boş kadro ile 20 Silahlı ve 10 Silahsız Özel Güvenlik görevlisi alımı yapılacak.

Buna göre belediye alımını yapacağı güvenlik görevlisi personeli için detayları bildirdi. Çalışma saati haftalık 45 saat olarak belirtildi ve adaylar belirsiz süreli olarak çalışacaklardır. Çalışma adresi ise, Ümraniye Belediyesi ve diğer çalışma binaları olacaktır.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Ümraniye Belediyesi alımını yapacağı güvenlik görevlisi adaylarından, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamaki Kamu haklarından mahrum bulunmamak, 18 yaşını tamamlamış olmak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Özel Kimlik kartı olmak, Özel Güvenlik sertifikasına sahip olmak, Belediye çevresinde ikamet ediyor olmak gibi nitelikler aranacaktırç

BAŞVURULAR:

Sözk onusu ilana başvurular 06 Eylül 2018 tarihinde başladı ve en geç 12 Eylül 2018 tarihine kadar yapılması gerekmektedir. Adaylar başvurularını istenen belgeler ile birlikte Ümraniye Belediyesi Merkez Hizmet Binası Giriş katı istihdam merkezi ne yapmaları gerekmektedir. İlan hakkında detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.