Didim Belediyesi tarafından açıklanan iş ilanına göre, özellikle de beden işçisi ve kamyon şoförü olarak çalışmak üzere toplam da 32 personel alımı yapılacağı açıklandı. Başvuru yapmak isteyen adaların son başvuru tarihi olan 27 Ağustos 2018 tarihine kadar ilan numaralarıyla birlikte isterlerse İŞKUR İl Müdürlükleri ya da İŞKUR resmi internet sitesi üzerinden de elektronik bir şekilde başvuru yapmaları gerekmektedir. Başvuru şartlarından en önemlisi en az ilkokul mezunu adayların başvuru yapabileceği bu iş ilanında 32 kamu personeli alımı yapılacağı açıklandı.

23 BENDE İŞÇİSİ 9 DA KAMYON ŞOFÖRÜ ALINACAK

Başvuru şartlarının başında gelen 23 beden işçi personel alımı için öncelik ile en az ilkokul mezunu ve Aydın ili içerisinde ikamet etmek gerektiğini belirtilen ilanda çalışacak kişilerin kadrolu olmayacağı ve geçici olarak çalıştırılacağı belirtildi. Başvuruda adayların kullanacağı numara 00004605402 olarak belirlenmiştir.

9 kamyon şoförü adaylar içinde belirtilen başvuru şartlarında ise adayların en az ilkokul mezunu olması ve E sınıfı sürüce belgesinin yanında en az da 1 yıl tecrübeye sahip olmaları gerektiği belirtilmiştir. Aydın iline sahip olmaları gerektiğini de unutulmaması gereken başka bir başvuru şartı olan iş ilanında başvuracak kişilerin iş ilanı numaraları 00004605129 olarak belirlenmiş olduğu açıklandı.

Başvuru ilanının en sonunda ise adayların 4 Eylül 2018 tarihinde saat 14.00’de Didim Belediyesi Düğün Salonu’nda bulunması gerektiğini ve kura işleminin gerçekleşeceğini açıkladır.

Editör: TE Bilisim