Devlet Personel Başkanlığı devamlı olarak personel alım ilanı yayımlamaya devam ediyor. Yayımlanan son ilana göre, Atkaracalar Belediyesi ilk defa atanmak üzere tahsildar alımı yapacağını belirtti. Buna göre Atkaracalar Belediye Başkanlığı bünyesine 657 Sayılı devlet memurları kanununa tabi olarak istihdam edilmek üzere Erkek veya Bayan 1 kişilik boş kadro ile Tahsildar alacağını belirtti. Adaylardan bu yönde 2016 yılı KPSS puan şartı aranacak. İşte detaylar.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Atkaracalar Belediye Başkanlığı bünyesine alımını yapacağı personel adayından, Türk Vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Herhangi bir sıç hükümlülüğü bulunmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Lise veya dengi okul mezunu olmak, 2016 yılında ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSSP94 puan türünden en az 60 puan almış olmak, Daha önce çalıştığı kamu kurumu veya kamu kuruluşundan disiplin suçu ile ayrılmamış olmak, MEB tarafından onaylı en az 10 yıllık Bilgisayar İşletmeni Sertifikasına sahip olmak ve herhangi bir kuruluştan en az 2 yıllık tahsildar olduğunu bildirmeleri gerekmektedir.

BAŞVURULAR:

Atkaracalar Belediye Başkanlığı personel alım ilanına başvuru yapacak adaylar başvurularını istenilen belegelr ile birlikte ilk ilan tarihinden 04 haziran 2018 ile 06 Haziran 2018 tarihleri arasında Çankırı ili Atkaracalar İlçesi Belediyesi adresindeki Atkaracalar Belediyesine şahsen teslim etmeleri gerekmektedir, İlanın Tam Metni için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz

İlanın Tam Metni