Bayburt Belediyesi Personel Eleman Alımları 2016

Son yıllarda şehir planlamaları adına büyük bir faaliyet halinde olan Bayburt Belediyesi, 2016 yılında da bu faaliyetlerine devam edecek. Birçok alanda yeni proje hazırlığına girmiş olan Bayburt Belediyesi, yeni kurslar açarak şehre yatırım yapılmasını teşvik edecekken bunun beraberinde de birçok insana hem kadrolu hem de sözleşmeli olarak işe girme fırsatı sunacak.

Hazırlık aşamasında olan projelere baktığımız zaman, şehre istihdam sağlanmak amacıyla birçok üretimhane ve fabrika açılması hedeflenmektedir. Geçtiğimiz yıl şehrin en işlek noktalarında asfalt çalışmaları yapılmıştı. Kendi asfaltını kendisi üreten Bayburt Belediyesi, bu hamlesiyle beraber birçok kişiye istihdam sağlamıştı. Açılacak olan yeni fabrikalarla beraber birçok kişi tekrar istihdama katılacak. Halkın en büyük beklentisi olan işsizlik problemini bu hamlelerle tekrar ortadan kaldırmak isteyen Bayburt Belediyesi, her sene olduğu gibi yeni yılda da tekrar personel eleman alımlarına gidecek. Bayburt Belediyesi personel eleman alımları 2016 yılı içerisinde birçok kez tekrarlanacak. Bu sene oldukça sert geçen kış aylarında yol açma çalışmaları sırasında oldukça zorlanan Bayburt Belediyesi, bu alanda mevcut kadrosuna takviye yapmayı düşünmektedir. İlerleyen günlerde daha net bir şekilde açıklama yapacak olan belediye, işçi pozisyonu başta olmak üzere şoför ve itfaiye eri alımlarında da ilanlar yayınlayacak.

İdari kadroya yönelik takviyeler yapılması da 2016 yılında muhtemeldir. Bundan dolayı birçok kişi heyecanlı bir bekleyiş içerisine girmiştir. Yapılacak olan memur alımlarıyla beraber tekrar bir istihdam kapısı açılmış olacak ve bu kişiler kadrolu olarak işe başlayacak. Kadrolu memur alımlarına başvuracak kişilerin ise belediyenin ilanlarını takip etmelidir. Ayrıca bu alımlarda adayların geçmiş dönemdeki Kamu Personeli Seçme Sınavı’na girmiş ve bu sınavdan da istenilen puanı almış olmaları gerekmektedir.

Editör: TE Bilisim