Belediye başkanlıkları açık pozisyonlar için personel alımları ilan etmeye devam etmektedir. Nisan ayının hareketli geçeceği tahmin edilirken bu ay içerisinde belediye başkanlıkları da sık sık personel alım ilanları duyurmaya başladı.

Aydın Koçarlı Belediye Başkanlığı tarafından hazırlanan daimi personel alım ilanı Devlet Personel Başkanlığı aracılığı ile kamuoyuna duyuruldu. Söz konusu bildiri incelendiğinde Aydın Koçarlı Belediye Başkanlığının kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere toplam 4 kişilik daimi kamu personeli alımı gerçekleştirmesi beklenmektedir. Peki kimler başvuru yapabilir, detaylar nedir, hangi pozisyonlar için alım yapılacak.

DETAYLAR

Alım Yapacak Belediye: Aydın Koçarlı Belediye Başkanlığı
Alınacak Personel Sayısı: 4
Alınacak Pozisyon: Şoför
Son Müracaat: 21 Nisan 2017
En Az Mezuniyet: İlköğretim

HANGİ POZİSYONLARA ALIM YAPILACAK


Aydın Koçarlı Belediye Başkanlığı kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere 4 daimi kamu personeli alımı gerçekleştirmektedir. Peki hangi pozisyonlar için alım yapılacak.

Makam Şoförü - 1 Personel
Şoför-Yük Taşıma - 2 Personel
Otobüs Kaptanı - 1 Personel
Yukarıda yer almış olan pozisyonlar için Aydın Koçarlı Belediye Başkanlığı toplam 4 kişilik personel alımı gerçekleştirecektir.

BAŞVURULAR

Aydın Koçarlı Belediye Başkanlığının personel alım ilanına başvuru yapacak olan adayların Aydın ili İŞKUR şube ve müracaat merkezlerinden ya da aşağıda link üzerinden başvuru yapması gerekmektedir. Son başvuru tarihi 21 Nisan 2017'dir.

Makam Şoförü  - https://goo.gl/1r1hjx
Şoför-Yük Taşıma - https://goo.gl/GrDURM
Otobüs Kaptanı - https://goo.gl/Y8pQcL

TÜM BELEDİYE İLANLARI İÇİN TIKLAYINIZ
Editör: TE Bilisim