Aydın Çine Belediyesi 01 Kasım 2017 tarihli duyurusuna göre bünyesine personel alımı gerçekleştirecek. Aydın Çine Belediyesi  bünyesine Mühendislik kadrosunda Tam zamanlı çalışacak 1 kişilik boş kadro ile Mühendis alımı yapacak. Adaylar başvuru şartlarını taşımaları durumunda başvurularını gerçekleştirebilirler. Başvuru işlemlerini gerçekleştirecen adaylar ise 06 Kasım 2017 tarihinde saat 15:00 da Belediye Toplatı Salonunda Çile / AYDIN adresinde sınava katılcaklardır.

ADAYLARDAN ARANAN ŞARTLAR:

Aydın Çine Belediyesi bünyesine alım yapacağı Mühendislik kadrosu için adaylardan, 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık problemi olmamak, herhangi bir başka kurumda sözleşmeli olarak çalışmıyor olmak, Aydın Çine ilçesi sınırları içerisinde ikamet ediyor olmak, Mühendislik kadrosu için gerekli yazılım programlarını bilmek ve Fakültelerin Gıda Mühendisliği nölümlerinden mezun olmak şartları aranacaktır.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar,  başvurularını istenilen belgele ile birlikte en geç 06 Kasım 2017 tarihi saat 12:00 a kadar Aydın Çine Belediyesi başkanlığına şahsen yapmaları gerekmektedir. İlanın tam metnini incelemek isteyen adaylar Buraya Tıklayarak daha detaylı bilgi sahibi olabilirler.

Editör: TE Bilisim