Aydın Büyükşehir Belediyesi İş İlanları 2016
Ülkemizde yaşanabilir kentler sıralamasında üst sıralarda yer alan Aydın ilimiz, gerek ülkemizden gerekse yurtdışından birçok kişinin uğrak noktası haline gelmiştir. Tarihi noktaların fazlalığının yanı sıra tatil beldeleri kişilerin her zaman ilgi odağı olmuştur. Bu durumun ortadan kalkmaması adına çalışmalarını sürdüren Aydın Büyükşehir Belediyesi, modern bir Aydın için kolları sıvamış bir durumdadır.
Turistik geziler sırasında olsun kendi halkının bakış açısı olsun Aydın’a olan bakış açısı öncelere göre çok değişmiştir. Çünkü güzel doğasının yanı sıra daha temiz ve daha modern bir Aydın göze ettiği hitabı artırmıştır. Bu noktada Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmaları küçümsenemeyecek kadar çoktur. Çünkü belediye her geçen gün çalışmalarına ve projelerine derinlik vererek önce Aydın halkına sonra da Türk milletine hizmet sunmaktadır. Yapılan projelerin daha iyi bir şekilde işlemesi adına da Aydın Büyükşehir Belediyesi belirli zaman aralıklarında personel alımlarına gitmektedir. Yapılacak olan bu personel alımları kamuoyuna duyurulurken resmi gazete ve belediyenin resmi internet sitesi kolunda yararlanmaktadır. Ayrıca İŞKUR üzerinden de iş ilanları verilmektedir.
Aydın Büyükşehir Belediyesi iş ilanları 2016 yılı içerisinde çok farklı pozisyonlarda gerçekleşecek ve sayısı da oldukça fazla olacaktır. Önceliği şehir planlamasına ayıran Aydın Büyükşehir Belediyesi, sözleşmeli işçi ve taşeron işçi alımlarının yanı sıra kadrolu personel alımlarına da gidecektir. Sözleşmeli personellerin alımları ihalelerle ya da özel başvurularla alınırken kadrolu personel ilanlarında KPSS sınavına girmiş olma şartı aranmaktadır. Bu noktada KPSS sınavına girmiş ve yeterli puanı almış kişiler başvuru yapabilecektir. Yapılacak olan iş ilanlarında mimar, taşeron ve sözleşmeli işçi, zabıta memuru ve şoför alımları oldukça fazla olacaktır. Personel ilanları güncel olarak yayınlandığında alım şartlarına ilişik konular da yayınlanacaktır.
Editör: TE Bilisim