Ardahan Belediyesi İş İlanları 2016

Soğuk geçen kış ayları ve kış sporlarıyla yakından tanıdığımız Ardahan’da, belediye destekli açılan kurslar, birçok belediyeye örnek olmuş durumdadır. Ayrıca hizmetlerini sadece şehir merkezine değil birçok yabani hayvanın beslenmesi üzerine de yapan Ardahan Belediyesi, hayvanların aç kalmaması ve biyolojik dengenin korunması adına dağlık kesimlere de besleme yapmak üzere görevlilerini göndermektedirler.

Yaptıkları ve hazırlık aşamasında olan projeleriyle ilgili açıklamalarda bulunan Ardahan Belediyesi, 2016 yılının hizmet yılı olacağını ve birçok insana da iş imkanı sağlanacağını söyledi. Hangi pozisyonlarda iş ilanı yayınlanacağının sorulması üzerine de kısa cevap veren başkan, halk sağlığı ve güvenliğinin ön planda tutulacağını söyledi. Oldukça sert geçen kış aylarından dolayı belirli dönemlerde gerek ilçeler gerekse köy yolları neredeyse tamamen kapanıyor. Bundan dolayı birçok insan yolculuk yapamıyor. Özellikle yaşlılar ve hasta kişileri olumsuz yönde etkileyen bu duruma son verilmek istenmektedir. Yılın büyük bir çoğunluğunda devam eden yol açma ve buzların yollardan arındırılması işlemi devam ediyor. Burada da yapılması planlanan proje ‘’ Evde Bakım Hizmetleri’’dir. Özellikle kırsal kesimde ikamet eden kişileri sevindirecek olan bu haberle beraber Ardahan Belediyesi iş ilanları da merakla beklenir bir hale geldi. Evde hasta bakımı bölümlerinden mezun olmuş kişileri yakından ilgilendiren bu iş ilanlarıyla beraber birçok şoför de Ardahan Belediyesi kadrosuna katılarak hizmet üretmeye başlayacak.

Üniversitelerin Evde Hasta Bakımı ve Yaşlı Bakımı bölümlerinden okumuş kişilere kadrolu bir şekilde iş imkanı sunacak olan bu alımlarda adayların Kamu Personeli Seçme Sınavı’na girmiş olmaları gerekmektedir. Bu sınava giren adaylar ilerleyen tarihlerde açıklanacak olan bu iş ilanlarına başvurabilecekler. Başvurularının ardından kısa bir süre sonra da işe başlayacak olan kişiler istihdama katılmış olacaklar.