Antalya Büyükşehir Belediyesi Personel Eleman Alımları 2016
Ülkemizin turist çeken en büyük illerinden birisi olan Antalya, şehircilik planlamasıyla beraber daha modern bir görünüm kazanmak adına var gücüyle çalışmaktadır. Özellikle Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı çalışmalarla beraber şehir büyük gelişim göstermiş ve gelişimine de devam etmektedir. Yapılan her yeni proje ve çalışmalarda duyulan personel ihtiyacından dolayı da belirli aralıklarla personel alımları gerçekleştiren Antalya Büyükşehir Belediyesi, hizmet sektörüne ayırdığı ödeneklerle beraber bu alımların devam edeceğini de göstermektedir.
Yapılan her proje Antalya’yı güzelleştirirken birçok insana da yeni istihdam kaynağı sağlamaktadır. Yapılan çalışmalarla beraber adeta ortadan kaldırılmış olan işsizlik sorunu, tamamen yok olana kadar çalışmalar sürecektir. Antalya Büyükşehir Belediyesi personel eleman alımları sözleşmeli personellerin yanı sıra kadrolu memurlara yönelik de yapılacaktır. Önceliği şehirleşme planlarına veren belediye, bu çalışmaları doğrultusunda birçok taşeron işçi alımlarına da gidecektir. Ayrıca zabıta memur alımları ve Temizlik İşleri Genel Müdürlüğü’ne yönelik alımlar da gerçekleşecek.
Yapılacak olan personel eleman alımları, Antalya Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları tarafından güncel olarak yayınlanmaktadır. Bu ilanlar resmi gazetenin yanı sıra Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin resmi internet sitesi üzerinden yayınlanacaktır. Kadrolu olarak gerçekleşcek personel alımlarında KPSS puan şartı da adaylara sunulacaktır. Bu doğrultuda başvuracak adayların KPSS sınavına girmiş ve geçer not almış olmaları gerekmektedir. Gerçekleşecek olan sözleşmeli ve kadrolu personel alımlarıyla beraber birçok kişiye iş imkanı sunulmuş olacak.
Editör: TE Bilisim