Antalya Aksu Belediyesi Sözleşmeli Personel Alacak
Antalya Aksu Belediyesi personel alımı gerçekleştiriyor. Antalya Aksu Belediyesi bünyesinin personel ihtiyacını karşılamak üzere Sözleşmeli Olarak görev alacak personel arıyor. Sizde Antalya Aksu Belediyesi'nde çalışmak için haberimizin devamını inceleyebilir ve başvuruda bulunabilirsiniz.
Antalya Aksu Belediyesi personel alacak. Antalya Aksu Belediyesi tam zamanlı çalıştırmak üzere, Mimarlık Bölümü lisans mezunu olmak şartı ile 1 adet Mimar alımı gerçekleştirecek. Alınacak olan personeller, başvurularını gerçekleştirdikten sonra 28 Eylül 2015 Saat 14:00 da düzenlenen sınava katılacak ve sınav sonuçlarına göre kadroya dahil edilecektir. Sınav şekli sözlü mülakat biçiminde olacaktır. Sözlü mülakatta mesleki genel kültür, kavrayış, ifade ve temsil kabiliyeti, yetenek, davranış ve mesleğe uygunluğu gibi kriterlere yer verilecektir. Aşağıda verilen niteliklere uygun adaylar sözlü mülakata katılmak için başvuruda bulunabilirler.
GENEL NİTELİKLER:
     - Mimar kanunu ve yönetmeliğine hakim olan adaylar,
     - Görevinin devamlı yapmasına engeli bulunmayan adaylar,
     - Görevine engel olabilecek sağlık durumu olmayan adaylar,
     - 657 Sayılı Devlet Memuru Kanunun 48. Maddesini taşıyan adaylar,
     - Autocad programını bildiğini kanıtlar belgeye sahip olan adaylar,
     - Gerekli fakültelerin Mimarlık bölümünden mezun olan adaylar,
     - Antalya Aksu ilçesinde ikamet eden adaylar,
Başvurularını gerçekleştirebilirler.
BAŞVURULAR:
Başvuruda bulunacak olan adaylar, başvurularını 15 Eylül 2015 tarihi ile 21 Eylül 2015 tarihleri Pazartesi günü saat 16:00 a kadar, Aksu Belediye Başkanlığı İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğüne şahsen müracaat edeceklerdir. (Üçüncü şahıslar eliyle, posta ve e-posta ile yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir.)
SINAV:

Adaylar sözlü sınava tabi tutulacaklardır. (Sözlü sınav Tarihi: 28.09.2015- Saat :14:00)
İlanın Tam Metni için Buraya Tıklayınız.
Editör: TE Bilisim