Ülke genelinde artan işsizlik sorunu, birçok insanı sokaklara dökmüştür. Öncelikli olarak belediyelerden yapılan iş talepleri ardından kendisini özel sektöre yöneltmiştir. Yapılan bu talepleri göz ardı etmeyen Ankara Büyükşehir Belediyesi, halka istihdam imkanı sunmak için birçok çalışma yapmaktadır. Gerek belediye bünyesinde gerekse belediyeye bağlı olarak çalışan şirketlerde yapılacak olan personel alımları 2016 yılı boyunca sürecek. Her geçen gün hizmetlerini artıran Ankara Büyükşehir Belediyesi’nde gerçekleşecek olan personel eleman alımlarının bir kısmı sözleşmeli memur ve taşeron işçilere yönelik yapılacakken bir kısmı da kadrolu memur alımları ile gerçekleşecek.

Sadece Ankara merkezinde değil, tüm illere yönelik personel alımları gerçekleşecektir. Ankara Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları tarafından güncel birşekilde yayınlanan iş ilanlarına baktığımız zaman işçi ve şoför alımlarının sayısının fazla olacağı düşünülmektedir. Yapılan alt yapı ve yol çalışmalarında kullanılacak iş makinalarına uygun belgelere sahip kişiler bu alımlardan çokça faydalanabilecekler. Ankara Büyükşehir Belediyesi İş İlanları 2016 yılında taşeron işçilerin de yüzünü güldürecek. Taşeron olarak çalışmakta olan kişilere yeni kadro umutları doğarken, boşalacak olan kadrolara da yeni taşeron işçiler alınması kararlaştırılmaktadır. İşçi alımlarının yanı sıra zabıta memuru alımlarının sayısı da bir hayli fazla olacaktır. Çünkü hem yapılan hizmetlerin kontrol ve komuta edilmesi hem de faaliyet gösteren firmaların denetlenmesi açısında zabıta memurlarına ola ihtiyaç her geçen gün artmaktadır.

NOT: Bu bir iş ilanı değildir sadece sizleri bilgilendirmek amaçlıdır. Ankara Büyükşehir Belediyesi ile Herhangi bir bağlantısı yoktur. Belediye ye giderek iş sormayınız. Yazımızın yayınlanma sebebi bilgi vermek amaçlıdır. Herhangi bir açık pozisyon oluşma sonucunda sitemizden takip edebilirsiniz.