Akyazı Belediyesi Sözleşmeli Personel Alımı

Akyazı Belediyesi personel alımı gerçekleştiriyor. Akyazı Belediyesi bünyesinin personel ihtiyacını karşıılamak üzere, Fakültelerin İnşaat Mühendisliği Bölümünden mezun olmuş 1 adet Bayan İnşaat Mühendisi, Fakültelerin Harita Mühendisliği Bölümünden mezun olmuş 1 adet erkek Harita Mühendisi ve Yüksekokulların İnşaat Teknikerliği, İnşaat, İnşaat Teknolojisi ve Programlarından mezun olmuş 3 adet erken, 3 adet bayan olmak üzere toplamda 6 adet Sözleşmeli Personel alınacaktır. Sizde Akyazı Belediyesi ailesine iş başvurusunda bulunmak için, alt kısımda verilmiş olan, genel niteliklere, özel şartlara, başvuru bilgilerine ve genel bilgilere ulaşarak daha ayrıntılı bilgi sahibi olabilir ve başvuruda bulunabilirsiniz.

T.C. AKYAZI BELEDİYE BAŞKANLIĞI TAM ZAMANLI SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIM İLANI

5393 Sayılı Belediye Kanununun 49. Maddesi hükümlerine göre boş bulunan aşağıda unvanı, sınıfı, adedi, cinsiyeti, eğitim durumu ve aranan şartları aşağıda belirtilen 6 (altı) adet tam zamanlı sözleşmeli personel alımı yapılacaktır. 

ARANAN DİĞER ŞARTLAR

1-657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. Maddesinde belirtilen şartları taşımak.

2-Başka bir kurumla sözleşmesi bulunmamak.

3-Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek sağlık sorunları bulunmamak.

4-Taksirli suçlar ve aşağıda sayılan suçlar tecil edilmiş hükümler hariç olmak üzere ağır hapis veya 6 aydan fazla veya affa uğramış olsalar bile Devletin şahsiyetine karşı işlenen suçlarla, zimmet, ihtilas, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, inancı kötüye kullanma, yüz kızartıcı veya şeref ve haysiyet kırıcı suçtan veya istimal ve resmi ihale ve satımlara fesat karıştırma, devlet sırlarını açığa verme suçlarından dolayı hükümlü bulunmamak.

5-Son müracaat tarihi itibarı ile Akyazı ilçesinde ikamet ediyor olmak.

BAŞVURU ŞEKLİ VE YERİ

1-Adayların 20/04/2015 Pazartesi günü saat: 08.30 ile 22/04/2015 Çarşamba günü saat 17:00'ye kadar Akyazı Belediye Başkanlığı İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğüne şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir. (Faks, posta ve e-mail ile yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir.)

2-Birden fazla müracaat olduğu takdirde 27/04/2015 tarihinde saat 10.00'da Belediyemiz Meclis Toplantı Salonunda sözlü mülakat yapılacaktır.

3-Sözlü sınavda adayların mesleki genel kültür, kavrayış, ifade ve temsil kabiliyeti, davranış ve mesleğe uygunluk gibi niteliklere sahip olup, olmadığı göz önünde bulundurulacaktır.

4-Adayların başvuru veya atama işlemleri için istenen belgelerde gerçeğe aykırı beyanda bulunduğu tespit edilenlerin sınavları geçersiz sayılır ve göreve başlatılmaz. Göreve başlatılsalar dahi iptal edilir. Bu kişiler hiçbir hak talep edemez ve haklarında 29.09.2004 tarih ve 5237 sayılı Türk Ceza Kanununun ilgili hükümleri uygulanmak üzere Cumhuriyet

Başsavcılığına suç duyurusunda bulunulacaktır. 

BAŞVURU SIRASINDA İSTENEN BELGELER

1-Başvuru Dilekçesi

2-Öğrenim durumunu gösterir belgenin aslı veya noter onaylı sureti

3-Nüfus Cüzdanı Fotokopisi

4-Nüfus Kayıt Örneği

5-Sağlık Raporu (Devlet Hastanesinden)

6-Adli Sicil Belgesi

7-Askerlikle İlgili durumunu gösterir belge

8-Özgeçmiş (cv)

9-İş Tecrübesine ilişkin Belge, varsa Sertifikalar

10-Fotoğraf (4 Adet) (İSTENEN BELGELER ŞEFFAF DOSYA İÇİNDE SIRALI BİR ŞEKİLDE TESLİM EDİLECEKTİR.)

Hasan AKCAN

Belediye Başkanı