Aksaray Belediyesi Personel Eleman Alımları 2016

2016 yılına girilmesiyle beraber yeni projelerle halkına hizmete hazırlanan Aksaray Belediyesi, projeleriyle ilgili detayları yavaş yavaş halka duyurmaya başladı. Bu projelerin gerçekleşmesi ve yeni projelere hazırlıkların devam edilebilmesi için de hızlı olmak gerekiyor. Bundan dolayı ilerleyen günlerde, her sene olduğu gibi yeni yılın ilk personel alımları gerçekleştirilecektir.

Geçtiğimiz yılın sonlarında tamamlanan Entegre Et Tesisi, kullanıma açıldı ve açılış sırasında yapılan konuşmalarda Aksaray Belediyesine ait olarak yapılacak yeni tesislerin de mesajı verildi. Bunun beraberinde de soğuk havaların etkisini kaybetmesinin ardından yarım kalan projelerde tamamlanacaktır. Özellikle alt yapı projelerinde hız kazandırılmak isteniyor. Şehrin hemen her noktasında yer alan alt yapıda düzenlemelere gidilecek. Bu projenin gerçekleşebilmesi için ise işçi alımları yapılacaktır. Sözleşmeli olarak yapılacak olan bu alımlarda resmi açıklama önümüzdeki günlerde yayınlanacak. Aksaray Belediyesi’nin hedeflerinden birisi de halka vakit geçirebileceği parkların yapılmasıdır. Belirli noktalara yapılacak olan bu parklarla beraber hem çocuklara oyun alanları oluşturulacak hem de halkın yeşillikler içerisinde dinlenebilmesi amaçlanacaktır.

Aksaray Belediyesi personel eleman alımlarına yön verici nitelikte olan Beyaz Masa kurumuna yapılan istekler ve şikayetler doğrultusunda yepyeni bir proje de hazırlıklara başladı. Bu şikayetler, şehir esnaflarının kaldırımların işgal edilmesi üzerinde yoğunlaşmış durumdaydı. Bu şikayetleri dikkate alan Aksaray Belediye Başkanı, zabıtalara görevlerini bilgilendirerek denetimleri hızlandırmış durumdadır. Denetlemeye çıkan zabıta memurları, hem kaldırımları işgal eden kişilere gerekli uyarıları yapmış hem de raf kontrollerini gerçekleştirmiştir. Vatandaşa satılan ucuz, kalitesiz ya da bozulmuş malların satışını engellemek adına yapılan bu denetlemelerle beraber halk sağlığına verilen önem de ortaya çıkmış oldu. Halkı oldukça memnun eden bu proje ile beraber Aksaray Belediyesi Şubat ayında yeni olarak zabıta memuru alımlarının yapacağını belirtti.