Aksaray Belediyesi İş İlanları 2016
Her geçen gün yeni bir projeyle gündeme gelen Aksaray’da, 2016 yılında işler yolunda gidecek gibi görünüyor. Uzun zamandır hazırlık içerisinde olan Aksaray Belediyesi Belediye Başkanı, müjdeli haberler alınacağı yönünde açıklamalarda bulundu. Şehrin ihtiyaç duyduğu alanlarda yapılacak olan projelerle gelişecek olan Aksaray, aynı zamanda yüzlerce insana da 2016 yılında iş imkanı sunacak.
Şehrin hemen her noktasında bir projeyle hizmete başlayacak olan Aksaray Belediyesi, önceliğini mahalle düzenlemelerine ve alt yapı çalışmalarına verecek. Aksaray halkının yazdığı dilekçeler ve Aksaray Belediyesi’nde faaliyet gösteren Beyaz Masa’ya atılan e-mailler doğrultusunda halkın en büyük isteğinin özellikle gençlere yeni çalışma alanlarının oluşturulmasının istenmesidir. Bunun bilincinde olan ve bunun için çalışan Aksaray Belediyesi, Şubat ayının sonlarında büyük bir personel alımı gerçekleştirecek. Hem merkez hem de ilçelere yönelik yapılacak olan bu personel alımlarıyla birlikte gençlere çalışma alanları oluşturulacak ve böylece genç nüfusun şehirden uzaklaşmasının önüne geçilecek. Aksaray Belediyesi iş ilanları sadece gençlere yönelik değil tüm halkı ilgilendirecek pozisyonlarda yapılacak. İşçi alımlarıyla başlayacak olan bu personel alımları beraberinde zabıta memuru, temizlik görevlisi ve şoför pozisyonlarıyla birlikte devam edecek.
Sözleşmeli olarak işe başlayacak olan kişiler, ilerleyen zamanlarda da kadrolu olarak çalışabilecekler. Çünkü Türkiye genelindeki tüm belediyeler, zaman zaman sözleşmeli olarak çalışan kişilere kadro açmaktadır. 2016 yılı içerisinde kadrolu olarak memur alımları yapılması da söz konusudur. Aksaray Belediyesi’nin belirleyeceği pozisyonlarda yapılacak olan alımlar belirlenerek, kadrolu alımlara hazırlık yapılacak. Bu alımlarla ilgili olarak ilerleyen günlerde Aksaray Belediyesi İnsan Kaynakları ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından kamuoyuna duyurulacaktır. Ayrıca bu alımlardan faydalanmak isteyen kişilerin bilmesi gereken bir durum var. Kadrolu olarak alımlara katılmak isteyen kişilerin Kamu Personeli Seçme Sınavı’na girmiş olmaları gerekmektedir.
Editör: TE Bilisim